CS:GO'da takım arkadaşına ateş açmak VAC sebebi mi?

gyroxx

Picopat
Daha fazla  
CS:GO'da arkadaşımıza ateş etmek VAC ban sebebi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Süreli ban yersiniz. 14 gün. Daha da devam ederseniz kalıcı VAC Ban almanıza neden olabilir.

Hayır VAC ban sebebi değil sadece 30 dk veya daha fazla dereceliden o süre zarfında muaf tutulursunuz.

CS:GO'da arkadaşımıza ateş etmek VAC ban sebebi mi?

Hocam bir arkadaşım var sürekli böyle sebeplerden normal ban yedi sonrasında VAC ban yedi tahminimce. Arkadaşım maçda diğer insanlara çok toxic davranıyor bu sebeble birisi raporladı ve 6 gün banlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC ban, sistemin otomatik hile tespit ederek attığı bir ban. Oyun içi davranışlar sebep olmaz diye biliyorum. Ama süreli ban yani uzaklaştırma verilebiliyor.

Hocam bir arkadaşım var sürekli böyle sebeplerden normal ban yedi sonrasında VAC ban yedi tahminimce. Arkadaşım maçda diğer insanlara çok toxic davranıyor bu sebeble birisi raporladı ve 6 gün banlandı.

VAC ban 6 günlük olmaz.

"Steam'ın açıklamasına göre ” VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz."

6 günlük vac ilk defa duydum

"Steam'ın açıklamasına göre ” VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam destek tarafından kaldırılamaz."

6 günlük VAC ilk defa duydum

Tamam kral sakin yanlış biliyor olabilirm. Veya arkadaşım bana yanlış iletmişde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…