- Makaleler
- 2
Hocam çok yolunuz var. Yeterli antrenman yaparak gelişin. Smoke ve flash taktiklerini öğrenin.Silver 1.
Hocam çok yolunuz var. Yeterli antrenman yaparak gelişin. Smoke ve flash taktiklerini öğrenin.Silver 1.
Ama oynayışım resmen nova 5.
Ben de Global 2 gibi oynuyorum ama işte, sadece ben oynuyorumAma oynayışım resmen nova 5.
Ama oynayışım resmen nova 5.
Nova 5 yok?
Rütbe atlamak için;
1-Kill sayınız fazla olsun.
2-Hilecilerle beraber girmeyin.(Girerseniz hesabınız parti banı alıyor ve rütbe düşüyor)
3-Flash, smoke taktiklerinin öğren.
4-Takım a info ver takım oyunu yapın.
5-Bomba çöz, imha et.
6-Mvp almaya çalış.
Aklıma bunlar geliyor.
MVP nedir?
Antremansız maça girme. En nefret ettiğim oyuncu tipidir. Sırf o kazanmasın diye maçı bırakasım geliyor işte ama benim rankım düşüyor.MVP nedir?
Antrenmansız maça girme. En nefret ettiğim oyuncu tipidir. Sırf o kazanmasın diye maçı bırakasım geliyor işte ama benim rankım düş aim botz mu çalışayım.
Antrenmansız maça girme. En nefret ettiğim oyuncu tipidir. Sırf o kazanmasın diye maçı bırakasım geliyor işte ama benim rankım düşüyor.
Evet, 15 dakika boyunca aim botz çalış. Sonra Free-For-All deatmatch (Teke tek ölüm maçı) sunucularında 30 dakika oyna.Aim botz mu çalışayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.