CS:GO'da uzun eşleştirme

kolazo

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'da Avusturya sunucusuna bağlanıyor ve haritalarda yaklaşık 1 saatle maç bulunur diyor çözümü var mıdır?

Hilelere karşı bir çözüm yapılıyor sandık gel gör ki sunucuları çöküp gitmiş.. Oyun berbat bi hal oldu heryerde mevlana hilesi kullanıp ban yemeyen oyuncular var ama hale lanet olası oyunu bırakamıyorum

Bayağıdır CS oynamıyorum ama oynadığım dönemde böyle bir sorun olmuştu ayarlarda bir ayar var uygun ms e göre sunucu seç tarzı bir ayardı ismini hatırlamıyorum orayı bir kurcalayın.

Hilelere karşı bir çözüm yapılıyor sandık gel gör ki sunucuları çöküp gitmiş. Oyun berbat bir hal oldu her yerde mevlana hilesi kullanıp ban yemeyen oyuncular var ama hale lanet olası oyunu bırakamıyorum.

Bu nasıl mantık? Tamam hilecileri ben de istemiyorum ama düşünceniz bana saçma geldi. Adamlar kendileri çöktürmüyor sunucuları, saldırı yapılıyor ve belli ki büyük bir saldırı. Böyle şeyler olabilir siber dünyada abartmayın. Mevlana da seçkinde gelmez. Seçkin olmayanlarda da hileleri bilerek salıyorlar ki Vacnet'in yapay zekası güçlensin ve oyundan atılsın. Valorant'da hile yok deniliyor ama tek sebebi abartılı bir agresiflikte bir antihile olması, Kernel'e kadar iniyor ve bu çok tehlikeli. VAC yiyen birisi %99.999999999999999 hile olduğu için yiyordur diğerlerinde ise düzeltiliyor. Vücudumuzdan örnek verirsek. Kanser olduğumuzda vücudumuz savaşması için çok ama çok agresif antikorlar üretir ve bu antikorlar o kadar göz görmezdir ki kansere saldırayım derken bize saldırıp karaciğerimizi ve böbreğimizi iflas ettirebilirler. Vanguard da biraz öyle çok agresif ve hatalı yasaklama yapma oranı VAC'dan katlarca fazla.

Amaan konularınızdan sadece hiçbir şeyi beceremediğiniz için burada olduğunuz belli oluyor. Sadece problemleriniz var hiç kimsenin sorununu çözmeye falan da uğraşmamışsınız LOL

MOD'lar buraya uygunsuz üslup cezası yemem lzm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı