CS:GO'da yapılması gereken ayarlar

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar iyi akşamlar. 1 seneden sonra tekrardan canım istedi ve CS döndüm. Unlostun ve ripin videolarından bayağı ayar yaptım. Cross ayarı vs. ama özellikle şu ayarı yap dediğiniz bir şey var mı? Bir de mesela uzakta adam var uzağı net göremiyorum. Onu nasıl ayarlarım?

Çözünürlük yüksek ise 1024x768 gibi değerlere düşürün. Viewmodel ve Crosshair ayarlarınızı kendinize göre yapın. Uzaktaki oyuncuyu net görebilmek için Boosting Player Contrast adlı ayarı açın. Başlangıç seçeneklerine bunları yazın: -novid
-tickrate 128
-nod3d9ex1 +cl_forcepreload 1 -high -freq (Monitör Hz'i. Örnek: Freq 144) -threads X (X olan yere sahip olduğunuz işlemcinin çekirdeklerinin sayısını yazmak. Örnek: -threads 4)

-threads -nod3d9ex1 -high

Yukarıda gördüğünüz komutlar, artık işe yaramıyor.
Adamı görme sorunu yaşıyor iseniz, çözünürlük artırabilirsiniz.
Gölge ayarlarının yüksek olmasında fayda var.
Bıçağınız var ise, texture ayarını da yükseltebilirsiniz. Yok ise, en düşük olmalı.
Çoklu cpu ve player boost contrast ayarlarını açık tutup, yukarıda bahsettiklerim dışında, kalan her şeyi en düşüğe alınız.

Eğer adam gördüğünüz anda, ani bir FPS düşüşü var ise, player boost contrast'ı da kapatmanız gerekecektir.

-threads -nod3d9ex1 -high

Yukarıda gördüğünüz komutlar, artık işe yaramıyor.
Adamı görme sorunu yaşıyor iseniz, çözünürlük artırabilirsiniz.
Gölge ayarlarının yüksek olmasında fayda var.
Bıçağınız var ise, texture ayarını da yükseltebilirsiniz. Yok ise, en düşük olmalı.
Çoklu cpu ve player boost contrast ayarlarını açık tutup, yukarıda bahsettiklerim dışında, kalan her şeyi en düşüğe alınız.

Eğer adam gördüğünüz anda, ani bir FPS düşüşü var ise, player boost contrast'ı da kapatmanız gerekecektir.
Çok şükür sistemim iyi fps sıkıntım yok.
Çözünürlüğü en yükseğe çektim görüntü netleşti konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı