1 192267 Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 123 10 Mayıs 2023 #51 MagniGame dedi: Son zamanlarda oyun başarımlarına kafayı çok takmıştım ama CS: GO hiç aklımda yoktu, şimdi aklıma girdi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yapabildiniz mi? çalışmıyor mu acaba?
MagniGame dedi: Son zamanlarda oyun başarımlarına kafayı çok takmıştım ama CS: GO hiç aklımda yoktu, şimdi aklıma girdi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yapabildiniz mi? çalışmıyor mu acaba?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #52 192267 dedi: Yapabildiniz mi? Çalışmıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bombayla 5 düşman öldür görevini ve 100 rehine kurtarmayı yaptım ben. Onlar çalışıyor.
192267 dedi: Yapabildiniz mi? Çalışmıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bombayla 5 düşman öldür görevini ve 100 rehine kurtarmayı yaptım ben. Onlar çalışıyor.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 8 23 Mayıs 2023 #53 Arkadaşlar yada böyle yapmak yerine idle_achievements mapi açık olan bir topluluk sunucusuna girerek tüm başarımları alabilirsiniz.( Ban yemezsiniz )
Arkadaşlar yada böyle yapmak yerine idle_achievements mapi açık olan bir topluluk sunucusuna girerek tüm başarımları alabilirsiniz.( Ban yemezsiniz )
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.950 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Mayıs 2023 #54 Eldrithc dedi: Arkadaşlar ya da böyle yapmak yerine idle_achievements mapi açık olan bir topluluk sunucusuna girerek tüm başarımları alabilirsiniz.( ban yemezsiniz ) Genişletmek için tıkla... Nasıl bulacağız öyle bir map?
Eldrithc dedi: Arkadaşlar ya da böyle yapmak yerine idle_achievements mapi açık olan bir topluluk sunucusuna girerek tüm başarımları alabilirsiniz.( ban yemezsiniz ) Genişletmek için tıkla... Nasıl bulacağız öyle bir map?
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 8 28 Mayıs 2023 #55 Kaan Öner dedi: Nasıl bulacağız öyle bir map? Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularına girin idle_achievements yazın map yerine çıkar. Ya da arama yerine idle yazın gene çıkar.
Kaan Öner dedi: Nasıl bulacağız öyle bir map? Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularına girin idle_achievements yazın map yerine çıkar. Ya da arama yerine idle yazın gene çıkar.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.950 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Mayıs 2023 #56 Eldrithc dedi: Topluluk sunucularına girin idle_achievements yazın map yerine çıkar. Ya da arama yerine idle yazın gene çıkar. Genişletmek için tıkla... ben atölyeden aztec indiridim komutu yazdım başarım sayılmıyor arkadaş klasöre at demiş indirmek ve girmek yetmiyormu
Eldrithc dedi: Topluluk sunucularına girin idle_achievements yazın map yerine çıkar. Ya da arama yerine idle yazın gene çıkar. Genişletmek için tıkla... ben atölyeden aztec indiridim komutu yazdım başarım sayılmıyor arkadaş klasöre at demiş indirmek ve girmek yetmiyormu
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 8 28 Mayıs 2023 #57 Kaan Öner dedi: ben atölyeden aztec indiridim komutu yazdım başarım sayılmıyor arkadaş klasöre at demiş indirmek ve girmek yetmiyormu Genişletmek için tıkla... Sana diyorum ki arkadaşın dediği gibi yapma topluluk sunucularında idle_achievements mapleri olan sunuculara gir chate !achievements yaz başarımları tek tek alıyorsun.
Kaan Öner dedi: ben atölyeden aztec indiridim komutu yazdım başarım sayılmıyor arkadaş klasöre at demiş indirmek ve girmek yetmiyormu Genişletmek için tıkla... Sana diyorum ki arkadaşın dediği gibi yapma topluluk sunucularında idle_achievements mapleri olan sunuculara gir chate !achievements yaz başarımları tek tek alıyorsun.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 22 Ağustos 2024 #58 Oyunun başarımları kaldırıldığı için bu rehberi tarihin tozlu raflarına kaldırma vakti geldi.