CS:GO'da yaşanan olay nedir?

tam ateş ettiğim yeri sanise sanise durdurarak izler misin?

Kaskınız olmadığı için aim-punch yemişsiniz ve silahınız yukarıya kalkmış ve dolayısıyla mermi tavana gitmiş hocam sekiz bin saatte bunu farkedemediniz mi
Yazdığımı bir daha okusana.
 
Adam zamanı yavaşlatıp merminin hizasından çekilmiş.şaka bir yana adam yeteneğini kullanmış gerçekten...merminin onunden cekilip sonrasinda ates etmis. Ayrica 64 tick server ile ilgili de olabilir.
 
Adam zamanı yavaşlatıp merminin hizasından çekilmiş.şaka bir yana adam yeteneğini kullanmış gerçekten...merminin onunden cekilip sonrasinda ates etmis. Ayrica 64 tick server ile ilgili de olabilir.
hocam bariz 64 tickten olduğunu düşünüyorum ya. Öyle bir pozisyonu hayatım boyunca kaçırmadım yani. Crossu zaten sürekli head anglede tutuyorum peeklerken fark ederseniz. Ve o kadar rahatım ki bir mermi atmışım, ölmediğini anlayınca ufak bir sinir krizi yaşadım.

Evet. Rakibin kafasına sıkıyorsunuz fakat muhtemelen pingden dolayı mermi gidene kadar rakip kaçtığından mermi duvara giriyor.
Pingim çok yüksek değil de, 64 tick muhabbetinden dolayıdır diye düşünüyorum.
 

Mermiyi once senin sıktığın bariz bir şekilde ortada zaten. Adam daha hareket etmemişti 64 tick ile alakalidir. Videoyu baştan izleyince daha açık bir şekilde goruluyor.
 
Arkadaşlar bu olayın serverle ilgili olmadığını düşünen varsa oyunlarla ilgisi yoktur muhtemelen. Adamın bariz ağzına giriyor mermi, nasıl olduysa bir şekilde hayatta kalıyor. Refleks vesaire değil, şanstan ibaret ve 64 tickin berbatlığından ibaret.. Adam isteyerek yapamaz bunu.
 
Son düzenleme:

Ben de ayrıyeten 128 tick oyuncusuyum
 

Tamamen zırva hocam 10 bin saatten fazla oynadım ilk mermi tutarsızlığı diye bir şey var onu yaşamışsınız.
 
Kaskınız olmadığı için aim-punch yemişsiniz ve silahınız yukarıya kalkmış ve dolayısıyla mermi tavana gitmiş hocam sekiz bin saatte bunu fark edemediniz mi
Bana CS'yi öğretecek adam da olduğunu düşünmüyorum burada. İlk mermim nereye gidiyor, olay bu. Aimpunch yemeden önce bir mermi attım farkındaysan, o nerede? Adamın kafasının tam arkasında. İkinci merminin gitmeme sebebi aimpunch, evet.

Tamamen zırva hocam 10 bin saatten fazla oynadım ilk mermi tutarsızlığı diye bir şey var onu yaşamışsınız.

Yok hocam ya mermiyi atamamışım kafasına görmüyor musunuz? (!)
 
0.25'te izleyince kurşundan kaçtığı belli oluyor. Şans ya da refleks ne dersen de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…