Lethium6161
Hectopat
Arkadaşlar çok fazla pingim var, nasıl düşürebilirim? 400'e kadar çıkıyor ping.
Arkadaşlar çok fazla pingim var, nasıl düşürebilirim? 400'e kadar çıkıyor ping.
Eki Görüntüle 1059507
Hocam sinirlenmenize gerek yok. Siz sorun cevap vereyim. Kablolu, altyapı 50 destekliyor, tesisatı bilmiyorum.Kablolu bağlantı mı kuruyorsunuz? Altyapınız nedir? Tesisatınız CAT6 mı? Yapbozun yarısını verip anlamlı resim çıkarmamızı istemeyin hocam.
Kablolu bağlantı.WIFI adaptör mü kullanıyorsun? Çünkü ben kullanıyorum ve online oyunların hepsinde pingim böyle.
Özür dilerim hocam yanlış anladıysanız sadece öylesine yazdım yani herhangi bir sinirim mevcut değil. Bağlandığınız sunucu kaynaklı olabilir hocam. Veyahut ISS kaynaklı da olabilir.Hocam sinirlenmenize gerek yok. Siz sorun cevap vereyim. Kablolu, altyapı 50 destekliyor, tesisatı bilmiyorum.
Kablolu bağlantı.
Diğer oyunlarda ping sıkıntım yok.Özür dilerim hocam yanlış anladıysanız sadece öylesine yazdım yani herhangi bir sinirim mevcut değil. Bağlandığınız sunucu kaynaklı olabilir hocam. Veyahut ISS kaynaklı da olabilir.
Başka oyunlarda durumlar nasıl hocam?
Evet ama sonuç olumsuz.Modemi kapatıp açmak ya da resetlemek gibi geleneksel yöntemleri denediniz mi?
O zaman? Bağlandığınız oyun sunucularında sıkıntı mevcut hocamDiğer oyunlarda ping sıkıntım yok.
Evet ama sonuç olumsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.