hocam kararsız kaldım anlamadım bişeyde kesin olarak ne alıyım tam öneri.
750 liraya değmez bence. L7 Air'in normal fiyatı 1700 lira olduğu zaman A5 Ultra daha mantıklıydı. Onun yerine mouse pad alırsınız.
Hocam kararsız kaldım anlamadım bir şeyde kesin olarak ne alayım tam öneri.
750 Tllik farka gerek yok bence.Yani almışken daha iyisini alayım diyorum ama deneyim olarak çok da farklı şeyler yaşatmazlar değil mi A5 Ultra alsam ne değişecek?
simsiyah setupada pembe oldumu.SC680 alın geçin, pembe renk olduğuna bakmayın, başka alınacak alternatif yok bu bütçede, pembe renkte o kadar kötü değil bu arada.
750 Tllik farka gerek yok bence.
Yani almışken daha iyisini alayım diyorum ama deneyim olarak çok da farklı şeyler yaşatmazlar değil mi A5 Ultra alsam ne değişecek?
Hangi rengi ve ne kadara? Bu arada güzel gidiyor haberiniz olsun.simsiyah setupada pembe oldumu.
buldum gerek kalmadı.
Hangi rengi ve ne kadara? Bu arada güzel gidiyor haberiniz olsun.
De şimdi de alamam Gardrops'dan para çekim talebinde bulundum yarın akşama falan gelir. L7 stoğu falan gelmez mi?
De şimdi de alamam Gardrops'dan para çekim talebinde bulundum yarın akşama falan gelir. L7 stoğu falan gelmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.