CS:GO’da yüksek ping sorunu

i72670qm

Hectopat
İyi geceler arkadaşlar, CS:GO oynuyorum ve Wi-Fi ve Mobil Veri ile denedim hep yüksek ping sorunu var. 100 civarı seyrediyor. Yakındaki serverlardan bulsun diye max pinge farklı değerler verdim yine olmadı. Yardıma ihtiyacım var.

Bende İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde oturuyorum. Ve yoğun bir yer olduğunu söyleyebilirim.
Önce Türk Telekom ile görüştük binadaki ankastre kutusunu yenilettik. Daha sonra kutudan eve CAT6 kablo çektim. Daha sonra modemden bilgisayara ethernet çektim. ISS TTNET ve çok memnunum. CS:GO'da 45-60 ping arası alıyorum. 16 Mbit internetim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bunları ben de düşündüm, teşekkürler. 1.si modemin dibind kamp kuruyorum, 2.si evde tek oluyorum yani yoğunluk olmuyor (bazen bu durumda server’a bağlı olarak 80-90’a iniyor. 3.sü sağlayıcım Arap Telekom.
Birde ADSL internetim fiber yok;
Download:15 Mbps
Upload:0.5-0.8
Mobil veriden paylaştığımda ping sorunu kalkmıyor arkadaşlar, WiFi’den kaynaklıysa mobil veriyi çözelim lütfen. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı