CS:GO'daki kitle

Laxerian

Hectopat
CS:GO rekabetçideyim, 35 vurdum taşıyorum oyunu. 4 Türk pre geliyorlar, anama babama sövüyorlar. 15'e 8'ken atıyorlar beni. Yani son el ben bunlara ne deyim hepsi de 15 yaşının üstündeler. Ne cahil ne kötü bir Gaming nesili geliyor.

Öylelerine deli oluyorum. Hatta geçen gün hile açarak girmişler. Dedim hepinizi raporladım bir de küfür yedim üstüne. Kendi arkadaş grubunuz ile girmeniz daha sağlıklı olur. Yayıncıların discord sunucularında arkadaş edinebilirsiniz veya Faceit ücretsiz versiyonunda oynayabilirsiniz. Emin olun 35 kill alıp oyunu taşırken diğer arkadaşlar vuramasa da ellerinden geleni yapsa bile insana iyi gelir ama gereksizler gelip üstüne dalga konusu ve küfür edince oyundan soğutuyor.

Kazanmış sayılıyorsun sıkma canını yiğidim. Ama çok haklısın son round 'u oynamak istemeyebilirsin. Ben birini nedensiz yere atmışımdır ama maçın başlarında atarım 15 'de atmam.

Merhaba, bu yaş grubundaki kimseye itham etmiyorum ancak bahsettiğiniz yaş grubu bunu yapmaya en müsait olan kitlelerden bir tanesi. Tavsiyem herhangi bir oyunda böyle bir durumla karşılaştığında herkesi susturup sakince oyununu oynaman.

Klasik pre Türk oyuncuları. Ne yazık ki sadece CS:GO değil LoL vb. oyunlarda da dolusu var. Bende bıktım bunlardan ve offline ya da ücretli oyunlara yöneldim.

CS:GO rekabetçideyim, 35 vurdum taşıyorum oyunu. 4 Türk pre geliyorlar, anama babama sövüyorlar. 15'e 8'ken atıyorlar beni. Yani son el ben bunlara ne deyim hepsi de 15 yaşının üstündeler. Ne cahil ne kötü bir Gaming nesili geliyor.

Geçen mm girdim. Adamlar 3 tane Ankara'lı keko konuşmalarından da belli zaten. Başka çarla girmişler bir tane o hesapla da oyuna girdiler 3 kişiler ama 4 kişi girdiler yanlarındaki bir PC boşta büyük ihtimal. Ben bilmiyorum adam AFK tabii. Dedim atın şunu. Bir anda küfür etmeye başladılar. Bende ses çıkarmadım. Ama sağlam bela okudum. İyikide okumuşum. Zaten hilelerde bir de. Faceit'teki Polonyalılarla daha iyi anlaşıyorum gerçekten. Ahlak eğitim ve edep. İlla edep illa edep boşuna denmemiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı