Hicbir zaman ban sebebi olmadi. Ne SAM, ne de Idle Master veya Idle Daddy. Dedigim gibi; VAC sisteminin tetiklenmesi icin oyunun dosyalarinda degisiklikler yapmaniz lazim.
SAM kullanirken ne dosyalara müdahale ediyorsunuz, ne de oyuna baglaniyorsunuz. Valve basarimlari sallamiyor. Ben bu programi bizzat sorunlu olan basarimlari acmak icin kullanmistim. Yaklasik 6 sene gecti hala yasaklama almadim. Alan da yok zaten.
Ayni isimde baska bir hesap daha mevcut. O da 137 gün önce VAC yasaklanmasi almis. Arkadas listesinde ise sizin paylastiginiz hesap ekli. Durduk yere yasaklandiginizdan emin misiniz?
Yalnız Technopat'teki toksik kitle kendini profil yorumlarında göstermiş. Buradan yazacak yürekleri olmadığı için yine anonim güveniyle küfür mü hakaret mi yağdırmamışlar. Geçmiş olsun tekrar hocam.
Ayni isimde baska bir hesap daha mevcut. O da 137 gün önce VAC yasaklanmasi almis. Arkadas listesinde ise sizin paylastiginiz hesap ekli. Durduk yere yasaklandiginizdan emin misiniz?
Yalnız Technopat'teki toksik kitle kendini profil yorumlarında göstermiş. Buradan yazacak yürekleri olmadığı için yine anonim güveniyle küfür mü hakaret mi yağdırmamışlar. Geçmiş olsun tekrar hocam.
Peki arkadaş listenizdeki Steam hesabı komple yasaklanmış veya Steam profili oluşturulmamış bir sürü kişi var. Hatta bazıları Steam profilini oluşturmadan VAC yasağı almış. Bunlar nedir?