CS:GO'dan ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profile toxic yorumlar yazmak yerine fikrinizi burada belirtsen daha iyi olurdu aslında kim yazdıysa.
Kankam Sam'i kullanmışsın başarımların hepsi aynı dakikada kazanılmış CS:GO'da. Bu Steam'de yasak. Bundan dolayı da yemiş olabilirsin.

Evet başarım hilesi yaptım hocam inkar etmiyorum ama kaç sene oldu yukarıda da yazdım neden o zaman değil de şimdi onu anlamadım.

Hocam ben onları çok eskiden yaptırmıştım ban sebebi olsa bile niye şimdi banlandım onu anlamadım arkadaş bile şok oldu ama yapacak bir şey yok desteğe başvursam bile hep aynı mesaj.

Teşekkür ederim o gün kraxiustu galiba forumdaki nick.
Hileler bile hemen banlanmıyor hocam. Kullanır kullanmaz ban yememeniz normal. Ben CS oynarken kaspersky'ı bile kapatıyorum ne olur ne olmaz diye. Steam'in ne yapacağı belli olmuyor. Sen steam'e bilet atsan bile başarım hilesini kullandığınız için kaldırmayabilirler. CS için kullanmasaydınız bari. Çoğu kişinin aktif olarak başarım, saat hilelerini kullanması ve ban yedirtmemesi bunu ''zararsız'' bir program yapmıyor bence. Bahanesi o olur yani bence de açılması çok zor gözüküyor da bir denemenizde fayda var.

Hileler bile hemen banlanmıyor hocam. Kullanır kullanmaz ban yememeniz normal. Ben CS oynarken Kaspersky'ı bile kapatıyorum ne olur ne olmaz diye. Steam'in ne yapacağı belli olmuyor. Sen Steam'e bilet atsan bile başarım hilesini kullandığınız için kaldırmayabilirler. CS için kullanmasaydınız bari. Çoğu kişinin aktif olarak başarım, saat hilelerini kullanması ve ban yedirtmemesi bunu "zararsız" bir program yapmıyor bence. Bahanesi o olur yani bence de açılması çok zor gözüküyor da bir denemenizde fayda var.

Deneyeceğiz artık şansımızı hocam.

Hocam yorumlarınızda çok fazla hile diyen insan var. Emin misiniz hile kullanmadığınıza?

Hocam ayrıca bütün uygulamalarda kullanmışsınız SAM'i. Sadece CS:GO'da değil. Bilemiyorum ama eğer hile yapmadıysanız başka seçenek kalmıyor gibi.

Hocam ayrıca bütün uygulamalarda kullanmışsınız Sam'i. Sadece CS:GO'da değil. Bilemiyorum ama eğer hile yapmadıysanız başka seçenek kalmıyor gibi.

Gerisi kader artık hocam csgoyuda kesicem artık zaten.
Alakası yok hocam. SAM ban sebebi değildir.
Bir kısım ban sebebi diyor öbür kısım değildir diyor ben değildir diye yapmıştım :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı