Konu üzerinden 1 yıl 4 ay geçmiş benim sattığım fiyat. Her baktığımda üzülüyorum vallahi ama böyle bir yükselişe geçeceğini tahmin ediyordum.
Hayırlı olsun. Nasıl düşürdünüz tam olarak?Eki Görüntüle 1761285
30/04/2023
Hocam siz sattığınız zaman bile ne iyi fiyat diyorduk. Kimse bu kadar çıkacağını bilemezdi.Konu üzerinden 1 yıl 4 ay geçmiş benim sattığım fiyat. Her baktığımda üzülüyorum vallahi ama böyle bir yükselişe geçeceğini tahmin ediyordum.
Eki Görüntüle 1761419
banada düşmüştü 180 tl gibi fiyata satmıştım yine şimdi baktım 1835 tlBana da silah kasası 1 düşmüştü. 180 liradan satmıştımşimdi 538 lira..
Nakit para almıştım.O paraya RDR 2 , Cyberpunk gibi aşırı zamlanan oyun aldıysan pek bir zararın yok gibi.
Arkadaşla Dust II'deydik. Maç bitti drop ekranında gördük.Hayırlı olsun. Nasıl düşürdünüz tam olarak?
Hacı ciddi misin senMadem konu oradan açılmış, ben de içime oturan bir şeyi yazayım. 0,05'ten sattığım onlarca breakout ve huntsman kasası neyse de 38 liraya sattığım five-seven neon kimono ara ara aklıma geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.