CS:GO'dan hacklenmek mümkün mü?

Berkben

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Demin ısınmadan yoldaş girdim ve normal olarak kötü oynadım. Yanımdaki adam bana hakaret mesajları attı. Maçtan sonra her şeyi kapattım. Ancak fare durduk yere yavaşça aşağı kaydı. Adam beni hacklemiş olabilir mi veya hackleyebilir mi?

Son düzenleme:
Selamlar. Demin ısınmadan yoldaş girdim CS:GO'da adam bana hakaret mesajları atıldı. Maçtan sonra her şeyi kapattım. Ancak fare durduk yere yavaşça aşağı kaydı. Adam beni hacklemiş olabilir mi veya hackleyebilir mi?
Hocam hackleyebilir benim arkadaşımı birisi hacklemişti.

Selamlar. Demin ısınmadan yoldaş girdim CS:GO'da adam bana hakaret mesajları atıldı. Maçtan sonra her şeyi kapattım. Ancak fare durduk yere yavaşça aşağı kaydı. Adam beni hacklemiş olabilir mi veya hackleyebilir mi?
Yahu sizce böyle bir şey olabilir mi ?
Bazı mouse'lar eskidikten sonra böyle şeyler yapabiliyor.
Eğer şüpheniz varsa modemi resetleyin IP adresiniz yenilensin.

🤣 Öyle bir dünya yok, oyun üzerinden aynı sunucuya giriyorsunuz. Bahsettiğiniz olayın gerçekleşmesi için Steam sunucularına erişip ardından bilgisayarınıza erişip oradan mouse kontrolünü alması lazım 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı