CS:GO'dan kalma seçkin CS2'de yok

Yi_gido

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. CS:GO'dan kalma seçkinim vardı oyuna 1 yıl falan girmedim. Sınavlar sebebiyle CS2 çıktığı zaman indirememiştim. Bugün indirdiğimde seçkinimin olmadığını gördüm. Bir maçta attım hatta ama gelmedi. Ne yapmam lazım? Steam Destek'te bu konuyla alakalı bir seçenek yok.

CS:GO'da 21. seviyeye ulaşıp bedava Prime elde ettiysen ve 10 Mayıs 2024'e kadar CS2'ye hiç giriş yapmadıysan, Prime yükseltmen iptal oluyor.

Evet, bu durum doğruymuş. Bilgi almak için Steam desteğe ben yazdım:

Eki Görüntüle 2201638

Verdikleri cevap:

Eki Görüntüle 2201639

''Merhaba,

10 Mayıs 2024'ten itibaren, Counter-Strike 2'yi ilk kez başlatan oyuncular, daha önce CS:GO'yu oynama yoluyla ücretsiz Prime Status lisansı edinmişlerse, Prime Status'a sahip olamayacaklar.

Lütfen unutmayın, Steam Destek üzerinden hesaplara ücretsiz Prime Status kopyalarını geri yükleyemiyoruz. Prime Status, oyun içi veya Steam Mağazası'ndan bu bağlantıyı kullanarak satın alınabilir.

Sorununuzla ilgili tüm bilgileri sağladığımız için bu yardım talebini kapatıyorum. Alakasız bir sorununuz varsa lütfen yeni bir yardım talebi açın, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Steam Destek
Teddie''

Yani Prime yükseltmesini XP rankı kasarak ücretsiz elde eden kişiler 10 Mayıs 2024'e kadar CS2'ye hiç giriş yapmamışlarsa, Prime yükseltmeleri iptal oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı