CS:GO'dan para kazanma

Onur61TS

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar seçkinle birlikte gunde 6 saat oynayarak ne kadar para kazanırız, skin kasa düsrürüz? Ortalama oyun fiyatlari çok oldugu için CS:GO'dan para kasmak istiyorum.

Haftada 1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Level atladıkça da skin ya da sticker kazanırsın ama onlar da 30-40 kuruş olur.

Arkadaşlar seçkinle birlikte gunde 6 saat oynayarak ne kadar para kazanırız, skin kasa düsrürüz? Ortalama oyun fiyatlari çok oldugu için CS:GO'dan para kasmak istiyorum.

Haftada 80 saate çıkmış biri olarak söylüyorum ki eğer çok şanslıysan en fazla 80-90 TL'ye çıkabilirsin haftada. En fazla 2 tane kasa düşürebilirsin 1 hafta içinde. Fakat oyun sonu verilen graffitiler, skinler buna dahil değil. Kasa bunlardan bağımsız olarak düşüyor. Yani sen 1 graffiti 1 kasa düşürdün diye diğer kasa düşürme hakkın yanmıyor. Bolca oynamanız lazım. Ayrıyeten Idle serverlarının çoğu işe yaramıyor bizzat deneyimledim. Girin bir oyuna yavaşça oynayın. İllaki düşer. Seçkin hesap olayına girmiyorum bile biliyorsunuzdur seçkin hesabınız yoksa hiçbir şey düşmez.

Haftada 1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Level atladıkça da skin ya da sticker kazanırsın ama onlar da 30-40 kuruş olur.

1 haftada 2 adet revolution kasası düşürdüm.

Hocam bu iş tamamen şans bana haftada bazen 2 kasa düşüyor genelde 20-50 TL arası ancak geçenlerde 800TL değerinde bir kasa düşmüştü mesela şans işi.

1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Haftada 90 saat AFK birakmadan rekabetci girmis birisi olarak soyleyebilirim.

Öyle bir şey yok evet şans fakat 2.kutu genelde ilk kutudan sonra 3.günde bana düşüyor hatta bu hafta 3.kutu düştü yani zor fakat düşüyor.

1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Haftada 90 saat AFK birakmadan rekabetci girmis birisi olarak soyleyebilirim.

2 gün arayla düşürmüşüm hatta

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (732).jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran Görüntüsü (733).jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 63
Haftada genelde 2 kasa düşer hatta 3 kasa bile düşebilir.

Her level atladığında skin sticker vermez. Skin sticker verme haftada 1 kez olur ve çarşamba günü yenilenir.

40 kuruş değil çok şanslıysak 3700 liralık SG Integrale bile düşebilir.

Haftada 2 ve 3 kasa düşüren arkadaşlar kaç saat oynuyor oyunu merak ettim benim gibi haftada 15 saat oynayan biriyse konu sahibi arkadaş ikinci kasayı bile düşüremeyecektir. Üçüncü kasanın düşme ihtimali zaten yok denecek kadar az aynı zamanda 3700 liralık bir skin düşme ihtimali de öyle yok gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…