Arkadaşlar seçkinle birlikte gunde 6 saat oynayarak ne kadar para kazanırız, skin kasa düsrürüz? Ortalama oyun fiyatlari çok oldugu için CS:GO'dan para kasmak istiyorum.
Haftada 1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Level atladıkça da skin ya da sticker kazanırsın ama onlar da 30-40 kuruş olur.
Arkadaşlar seçkinle birlikte gunde 6 saat oynayarak ne kadar para kazanırız, skin kasa düsrürüz? Ortalama oyun fiyatlari çok oldugu için CS:GO'dan para kasmak istiyorum.
1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Haftada 90 saat AFK birakmadan rekabetci girmis birisi olarak soyleyebilirim.1 haftada 2 adet revolution kasası düşürdüm.
1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az.
1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Haftada 90 saat AFK birakmadan rekabetci girmis birisi olarak soyleyebilirim.
1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Haftada 90 saat AFK birakmadan rekabetci girmis birisi olarak soyleyebilirim.
Haftada genelde 2 kasa düşer hatta 3 kasa bile düşebilir.Haftada 1 kutu düşürebiliyorsun ikinciyi düşürme ihtimalin %1'den daha az. Level atladıkça da skin ya da sticker kazanırsın ama onlar da 30-40 kuruş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.