CS:GO'den para kazanmak mümkün mü?

fizzy

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'den para kazanmak mümkün mü? En azından kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum. Aylık 100-150TL kazanabilsem bile yeter. Yapan kişiler var mı acaba? Başka oyunlardan da para kazanmak mümkün müdür?

Yayıncı yada Youtuber olarak kendini gösterirsen veya, iyi oynayıp, keşfedilip e-sporcu olursan evet para kazanabilirsin. Ancak bunların haricinde binlerce saatim olmasına rağmen toplasan cebime ancak 100 lira girmiştir.

@STR4NGE @pesiNsane Çok oynamak gerekiyor. CS:GO Prime alıyorlar sonra saatlerce oynuyorlar oradan da illaki iyi bir şey çıkıyor.

Yeni operasyonlar geldiğinde birden fazla hesapta (4-5) operasyonu açıp kasaları anahtarları vs. alıyorlar sonra satıyorlar.

@STR4NGE @pesiNsane Çok oynamak gerekiyor. CS:GO Prime alıyorlar sonra saatlerce oynuyorlar oradan da illaki iyi bir şey çıkıyor.

Yeni operasyonlar geldiğinde birden fazla hesapta (4-5) operasyonu açıp kasaları anahtarları vs. alıyorlar sonra satıyorlar.
Çok oynuyorlarsa FACEIT oynayıp benim yaptığım gibi yapmaları daha çok para getirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı