CS:GO'nun rezalet eşleştirme sistemi

Adieu

Hectopat
Bu oyunun rezalet eşleştirme sistemi halis mi? Bu oyun cidden tek oynanacak bir oyun değil, bir de bu oyunun eşleştirme sistemini övenler var. :D Buyurun, kanıtıyla birlikte geldim.

20230709012508_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşleştirme sistemi gerçekten çok kötü umarım buna CS2'de çözüm bulurlar veya düzeltirler. Tek oynamak ise sabır testi.

En son 7-8 gün önce rank düştüm saçma sapan takımlar gelmesinden oyunu saldım girmiyorum. Mental çöküntü.

Eşleştirme sistemi gerçekten çok kötü umarım buna CS2'de çözüm bulurlar veya düzeltirler. Tek oynamak ise sabır testi.
Bence bunlar bir haltı düzeltemez. En basitinden oyuncu atma diye bir özellik var. Hangi beyinle bu özelliği eklediler acaba? Hiç mi kafaları basmadı bunun abuse edilebileceği? Adamlar 4 kişi beraber giriyor ve keyfine tam sen oyunu kazanmak üzereyken atıyorlar. :D

Hocam eşleştirme sistemini bir yana atalım rankım global ve yaklaşık 80 klık envanterim var fakat güven faktörü diye bir saçmalık var benimki neden bilmiyorum ama sürekli düşük ve karşıya her maç hile geliyor en son rakibin Discord'unu istedim gittim ve adam dalga geçerek hileyi gösterdi bize. Global rankta bunlar var ve CS:GO hala saçma sapan şeylerin peşinde pek anlam veremiyorum valorant diyen arkadaşları da anlamıyorum zaten saçma sapan çoluk çocuğun olduğu bir ( sözde ) oyun.

Hocam eşleştirme sistemini bir yana atalım rankım global ve yaklaşık 80 klık envanterim var fakat güven faktörü diye bir saçmalık var benimki neden bilmiyorum ama sürekli düşük ve karşıya her maç hile geliyor en son rakibin Discord'unu istedim gittim ve adam dalga geçerek hileyi gösterdi bize. Global rankta bunlar var ve CS:GO hala saçma sapan şeylerin peşinde pek anlam veremiyorum valorant diyen arkadaşları da anlamıyorum zaten saçma sapan çoluk çocuğun olduğu bir ( sözde ) oyun.
Faceit geçme vaktiniz gelmiş.

FACEIT oynayınca ne XP kazanıyorum ne rank pek anlamadım FACEIT olayını o yüzden oynamıyorum ama açıklarsanız güzel olur.

Hocam FACEIT'in çok sağlam bir hile koruması var ve serverleri CS'nin kendi serverlerinden iyi. CS 64 tick FACEIT 128 tick hızında çalıştırıyor serverleri. Bununla beraber FACEIT'ten para kazanmanız da mümkün. Belli sayıda maç kazandıkça size FACEIT puanı ve büyük ödül veriyor. FACEIT puanlarıyla skin alabiliyorsunuz örneğin Neo noir FN AWP 60k FACEIT puanı ve siz bu bahsettiğim sistemle 1 ayda 80k civarı puan kazanabiliyorsunuz. Büyük ödül olarak da geçen ay Case Hardened FT AK-47 verdiler, bu ayı bilmiyorum ama her ay 5K TL civarı değerde skin veriyorlar büyük ödül olarak. Bu ödülleri almak için premium almanız lazım 60TL'ye. Büyük ödül 200-240Win arası bir miktarda Win istiyor bunun altındakiler yani puan ödülleri daha az Win istiyor. Win sistemi de şöyle önce bir görev seçiyorsunuz örneğin 5 Win alma göremi bunu tamamladıktan sonra bir ödül alabiliyorsunuz atıyorum 1000 puan, sonrasında bu giderek artıyor 15 Win 25 Win 45 Win 55 Win 75 Win gibi. Sırayla ödülleri açıyorsunuz ödüller gittikçe büyüyor en sonda size büyük ödülü veriyor. Toplam 200-240 civarı Win aldığınızda tüm ödülleri açabiliyor oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı