Bence bunlar bir haltı düzeltemez. En basitinden oyuncu atma diye bir özellik var. Hangi beyinle bu özelliği eklediler acaba? Hiç mi kafaları basmadı bunun abuse edilebileceği? Adamlar 4 kişi beraber giriyor ve keyfine tam sen oyunu kazanmak üzereyken atıyorlar.Eşleştirme sistemi gerçekten çok kötü umarım buna CS2'de çözüm bulurlar veya düzeltirler. Tek oynamak ise sabır testi.
CS:GO iyi oyun ama sadece oyun olarak iyi. Rekabetçi sistemi, hile sistemi, kickleme sistemi ve oyuncuları tam anlamıyla berbat.
Faceit geçme vaktiniz gelmiş.Hocam eşleştirme sistemini bir yana atalım rankım global ve yaklaşık 80 klık envanterim var fakat güven faktörü diye bir saçmalık var benimki neden bilmiyorum ama sürekli düşük ve karşıya her maç hile geliyor en son rakibin Discord'unu istedim gittim ve adam dalga geçerek hileyi gösterdi bize. Global rankta bunlar var ve CS:GO hala saçma sapan şeylerin peşinde pek anlam veremiyorum valorant diyen arkadaşları da anlamıyorum zaten saçma sapan çoluk çocuğun olduğu bir ( sözde ) oyun.
FACEIT geçme vaktiniz gelmiş.
FACEIT oynayınca ne XP kazanıyorum ne rank pek anlamadım FACEIT olayını o yüzden oynamıyorum ama açıklarsanız güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.