CS:GO'ya 123₺ verilir mi?

HEGALO

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO 123 TL ve oynamak istiyorum. Haftada 10 saat girerim. Şu anda eskiden kalma 35₺ envanter var ve 20₺ envanter daha cıkarırım. Oyun sarmazsa bile hesabı 70'e satıp envanteri de cekersem oyunun parasını cıkarırım ve sonuç olarak eğlenceli zaman gecer. Sizce?

Arkadaşın varsa eğlenirsin olmasa da eğlenirsin Prime olmadan oyununu bozan insanlar gelebiliyor.

İndirime girmesini beklemeni tavsiye ederim.

Verilir, (KURDAN DOLAYI) yoksa hayatta verilmez, 12 tl ye aldığım oyuna 123 tl ver diyemem yani Düzeltme: 16 tl imiş

Verilir, (KURDAN DOLAYI) yoksa hayatta verilmez, 12 tl ye aldığım oyuna 123 tl ver diyemem yani
Sonucta oyunun parasını geri cebe cekebilirim verdiğim parayı geri alırım eğlenmiş de olurum almayı düşünüyorum

Sonucta oyunun parasını geri cebe cekebilirim verdiğim parayı geri alırım eğlenmiş de olurum almayı düşünüyorum
Al hile falan yok ya 700 saat oynadım bir tek prime olmadan arkadaşla girmiştik öyle hile geldi. Hile falan ben inanmıyorum.

Yıllardır oynarım ama hilecilerden belli etmemeye çalışıp aylarca oynayıp ban yiyenlerden gına geldi bıraktım daha mutluyum huzurluyum bence hiç bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…