CS:GO'ya başlanır mı?

Prime ile hile gelmiyor ben Prime aldığımdan beri 50-80 maç attım 1 tane hile gelmedi 64 tick sunucuda oyun zevkinin içine etmiyor.
Globalim ve global rankında bile hile var. Prime uzun zaman boyunca ücretsiz olduğu için prime olmasının bir önemi yok. Bıraktım oynamayı.

Başlanmaz, özellikle Prime olmayı planlamıyorsan. Prime'sız rekabetçide kazanma ihtimalin %1. Son oyuna girdiğimde oyun hileci kaynıyordu. Mirage'de beni
Underpass Stairs'da B'den vurdular öyle böyle hileci var ama şansın varsa veya hileci azaldıysa başlanır ancak.

CS:GO'ya başlanır fakat oyunda rank ın yükseldikce adamlar çok iyi oynuyorlar ve oyundan sıkılabilirsin zevk alamayabilirsin.

Prime tek başına yeterli değil yanında mutlaka birisi olmalı. O kadar çok it köpek var ki seni durduk yere atıyorlar.

Bence başlanır hala oynayan bayağı kişi var dün saat kaçtaydı bilmiyorum ama CS:GO 584 bin kişi, Valorant 84 bin kişi izleniyordu. (Bu arada iki oyunu karşılaştırmadım sadece izlenmelerini söyledim yanlış anlamayın.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…