CS:GO'ya başlanır mı?

Arkadaşlar Prime muhabbetinin bir faydası yok. Prime uzun bir süre ücretsiz olarak erişilebilir haldeydi. Global rankında bile çok fazla hileci olduğu için oyunu bırakmak zorunda kaldım.

1626686380454.png

Ben 2020 de başladım öncesinde hep konsolum vardı Lem rank dayım şimdi ama rank için oynamıyorum artık kasa ve değerli öğeler için oynuyorum geçen yılan ısırığı kasası çıktı ilk oyuna geldiğinde 110 liraya sattım yılda bir sefer olmak üzere operasyonlar geliyor belli bir ücret vererek alıyorsun ve parayı ikiye katlıyorsun bu senekinin ücreti 125 liraydı bende 350 lira kaar etmiştim yani ben skin düşürmek için oynuyorum artık.

FPS türüyle alakanız yoksa düşük ranklarda başlıycaksınız orada karşınıza hile gelmez oyunu öğrendikce yavaşca FACEIT girereseniz iyi olur sizin için FACEIT'in düşük elosuda rezalet 5 kişi girmenizi tavsiye ediyorum.

1.473 saatim var ancak bir zaman sonra sıkılıyor ve eski zevki almıyorsun, boşluğa düşer gibi oluyorsun. Ben bıraktım Valorant geçtim arkadaşlarımla sakin, zevk alarak oynayıp zaman geçirmeye çalışıyoruz. Bence başlanılır, sonrasında ara verilir / bırakılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı