Whicovic Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz? Dosya Ekleri Adsız.png 214,7 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 28 Haziran 2023
Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz?
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 28 Haziran 2023 #2 Whicovic dedi: Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncelle. Ekran kartının Artı 0 Eksi
Whicovic dedi: Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncelle. Ekran kartının
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Ekran kartı driverini güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Haziran 2023 #4 Whicovic dedi: Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir? Artı 0 Eksi
Whicovic dedi: Oynamak için indirdim ancak girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. Bir çözümü varsa benimle paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir?
KS KS Whicovic Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 SadeceEmre dedi: Driver güncelle. Ekran kartının Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun? @170Hz 624739 dedi: Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... ATI Radeon HD 4600 Series Artı 0 Eksi
SadeceEmre dedi: Driver güncelle. Ekran kartının Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun? @170Hz 624739 dedi: Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... ATI Radeon HD 4600 Series
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 Hocam bu sorun ekran kartı sürücünüz ile ilgili bir durum, tamamen sürücü ile ilgili dosyaları kaldırıp tekrardan kurulum yapınız. Artı 0 Eksi
Hocam bu sorun ekran kartı sürücünüz ile ilgili bir durum, tamamen sürücü ile ilgili dosyaları kaldırıp tekrardan kurulum yapınız.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Haziran 2023 #7 Whicovic dedi: ATI Radeon HD 4600 Series Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsanız Windows'un kendi ayarlarından güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyin. Artı 0 Eksi
Whicovic dedi: ATI Radeon HD 4600 Series Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsanız Windows'un kendi ayarlarından güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyin.
KS KS Whicovic Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #8 LlGHTOFGOD dedi: Hocam bu sorun ekran kartı sürücünüz ile ilgili bir durum, tamamen sürücü ile ilgili dosyaları kaldırıp tekrardan kurulum yapınız. Genişletmek için tıkla... Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içindede bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşarmıyım. 624739 dedi: Windows 10 kullanıyorsanız Windows'un kendi ayarlarından güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hemde masa üstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı. Artı 0 Eksi
LlGHTOFGOD dedi: Hocam bu sorun ekran kartı sürücünüz ile ilgili bir durum, tamamen sürücü ile ilgili dosyaları kaldırıp tekrardan kurulum yapınız. Genişletmek için tıkla... Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içindede bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşarmıyım. 624739 dedi: Windows 10 kullanıyorsanız Windows'un kendi ayarlarından güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hemde masa üstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı.
LlGHTOFGOD Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #9 Whicovic dedi: Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içindede bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşarmıyım. Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hemde masa üstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masası üzerinden ekran kartı sürücüsünü kaldırın, daha sonra da dosyalar üzerinden de sürücü ile ilgili dosyaları kaldırın, ardından AMD’nin sitesi üzerinden tekrar kurulum gerçekleştiriniz. Artı 0 Eksi
Whicovic dedi: Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içindede bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşarmıyım. Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hemde masa üstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masası üzerinden ekran kartı sürücüsünü kaldırın, daha sonra da dosyalar üzerinden de sürücü ile ilgili dosyaları kaldırın, ardından AMD’nin sitesi üzerinden tekrar kurulum gerçekleştiriniz.
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #10 Whicovic dedi: Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içinde de bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşar mıyım? Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hem de masaüstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Windows'taki arama yerine güncelleştirmeleri denetle yazın ve güncelleştirmeleri denetleyin. Artı 0 Eksi
Whicovic dedi: Bu konularda çok fazla bilgim yok bilgisayarın içinde de bazı özel dosyalar var bu gibi bir işlemde bir sorun yaşar mıyım? Windows 11 kullanıyorum. Hem laptop hem de masaüstünden baktığım için profilimde öyle kalmış olmalı. Genişletmek için tıkla... Windows'taki arama yerine güncelleştirmeleri denetle yazın ve güncelleştirmeleri denetleyin.