Y yusufkerem0 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 161 10 Eylül 2020 #1 Resimde görünen hatayı alıyorum sorun sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim yeniden yükledim Steam'ı sildim yükledim çözüm olmadı nasıl çözebilirim?
Resimde görünen hatayı alıyorum sorun sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim yeniden yükledim Steam'ı sildim yükledim çözüm olmadı nasıl çözebilirim?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #2 yusufkerem0 dedi: Resimde görünen hatayı alıyorum sorun sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim yeniden yükledim Steam'ı sildim yükledim çözüm olmadı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 663456 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
yusufkerem0 dedi: Resimde görünen hatayı alıyorum sorun sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim yeniden yükledim Steam'ı sildim yükledim çözüm olmadı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 663456 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rmzncvhr Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 10 Eylül 2020 #3 Genelde PC'yi yeniden başlatınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
S snakewet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 76 10 Eylül 2020 #4 Kütüphaneden CS:GO üstüne gelip sağ tık dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eksik dosya varsa indirecektir. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir. Artı 0 Eksi
Kütüphaneden CS:GO üstüne gelip sağ tık dosyalar kısmından dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eksik dosya varsa indirecektir. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir.
KS KS Y yusufkerem0 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 161 10 Eylül 2020 #5 Dediğiniz her şeyi yaptım fakat düzelmedi. Artı 0 Eksi