1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Mart 2019 #11 Bu aralar bilemiyorum çok yalan yerlerden yalan vuruyorlar ya da iyi alışmış iyi vuruyor olabilirler ama hala hile var ve oyun ücretsiz. Son günlerde günde 1-2 rekabetçi atıyorum an itibari ile ana rankımı MG'ye çıkarabildim. Bu da çaba işte.
Bu aralar bilemiyorum çok yalan yerlerden yalan vuruyorlar ya da iyi alışmış iyi vuruyor olabilirler ama hala hile var ve oyun ücretsiz. Son günlerde günde 1-2 rekabetçi atıyorum an itibari ile ana rankımı MG'ye çıkarabildim. Bu da çaba işte.
Maydanoz Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2019 #12 En iyisi tekrardan indirip bir kaç gün denemek sanırım.
aegnorv Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #13 Ben katılmıyorum kesinlikle oynanabilir durumda değil. En az iki maçta hile geliyor cidden keyif almak istiyorsanız Esea veya Faceit tercih edilmeli.
Ben katılmıyorum kesinlikle oynanabilir durumda değil. En az iki maçta hile geliyor cidden keyif almak istiyorsanız Esea veya Faceit tercih edilmeli.
k8gersky Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 188 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #14 Bırak CS:GO'yu gel Rainbow Six Siege'e. Save 80% on Tom Clancy's Rainbow Six® Siege on Steam Tom Clancy's Rainbow Six® Siege is an elite, tactical team-based shooter where superior planning and execution triumph. store.steampowered.com
Bırak CS:GO'yu gel Rainbow Six Siege'e. Save 80% on Tom Clancy's Rainbow Six® Siege on Steam Tom Clancy's Rainbow Six® Siege is an elite, tactical team-based shooter where superior planning and execution triumph. store.steampowered.com