CS:GO'ya yeni başlayanlar neden hep aşağı bakar?

Mordecaipat

Decapat
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
383
Makaleler
1
Çözümler
1
Ben ilk başladığımda gizlilik sağladığını falan düşünüyordum. Etrafımda yeni başlayanlara bakınca fark ettim ki hepsi aşağı bakıyor. Psikolojik bir şey olduğunu tahmin ediyorum sizce neden böyle oluyor?
 
Farkında olmuyor ki insan. Farkında ise kafa vücudun kalanından daha küçük olduğu için oraya nişan alacak kadar hassas olamadığından, bilerek vücuda bakıyor. Ama adamın bacaklarına bakacak kadar bakıyorsa ya farkında değildir ya da dikey spray'i kontrol edemiyordur. Şahsen ben yatay sekmeden nefret ederim ve hiç beceremem, o yüzden vücudun hafifçe üstüne bakıyorum. Kafaya nişan almak çok zor geliyor.
 
Bazıları cross tutmayı bilmiyor. Bazıları da wallhack kullandıkları için gözleri duvar arkasında oluyor, bu sırada o cross yer de felan geziniyor :) Yüksek iq seviyesi arkadaşlarım belli etmemek için cross u düşmanın zıt köşelerine, alakasız yerlere tutarak kendilerini akladığını sanıyorlar...
 
Bazıları aşağıya tutmuyor benim de arkadaşım laptoptan oynuyor aimi gövdeye tutuyor ama masaüstünden oynuyorum ben ve arkadaşlarım onu ölünce izlerken aiimi aşağıda ama onda yukarıda bilmiyorum neden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı