CS:GO'yu kendi bilgisayarımda kötü oynuyorum

Alperen1453

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Arkadaşlar garip bir durumum var. Kendi bilgisayarımda CS:GO oyununda ortalama 80 FPS almama rağmen çok kötü oynuyorum. Aslında sadece ben değil kim benim bilgisayarda CS:GO oynamaya çalışsın, çok kötü oynuyor. Ama farklı bir eş özelliklerde ki bilgisayarda çoğu kez gerçekten çok başarılı oynayabiliyorum. Sıkıntının neyde olduğunu da çözemedim. FPS veya başka önemli bir unsurda sıkıntı yok ama durum böyle.

Herkese merhaba. Arkadaşlar garip bir durumum var. Kendi bilgisayarımda CS:GO oyununda ortalama 80 FPS almama rağmen çok kötü oynuyorum. Aslında sadece ben değil kim benim bilgisayarda CS:GO oynamaya çalışsın, çok kötü oynuyor. Ama farklı bir eş özelliklerde ki bilgisayarda çoğu kez gerçekten çok başarılı oynayabiliyorum. Sıkıntının neyde olduğunu da çözemedim. FPS veya başka önemli bir unsurda sıkıntı yok ama durum böyle.
Ping sorunun var mı monitörde de bir sorun olabilir eski ise.

Telefon interneti ile giriyorum ama genelde pingim 70 civarı oluyor.
Oyunda mı yoksa Speedtest’te mi bu değer? Ben mesela ailemin evinde cep telefonunu bağlayarak oynadığımda rezalet oluyor. Belki bundandır sorunun.

Her ekipmanın faydası var CS:GO gibi rekabetçi Online oyunlarda. Klavyenin bilek desteğinin bile olması oyun konforunuzu arttırıp, buna bağlı olarak fazladan kill almanıza olanak sağlar. Mouse'un kalitesi, kullandığınız mousepad ve mouse'unuzun sensör kaliteside çok önemlidir. Bunlardan önemli hususlar ise, bilgisayar performansı, fazladan FPS ve monitörün Hertz değeridir. Oynadığınız anki psikoljiniz dahi oyun başarınızı etkileyecktir.Bence isteseniz kendi sisteminizde de iyi oynarsınız.

Oyunda ortalama 70 FPS alıyorum. Aslında bende biraz telefondan şüpheleniyorum ama bunu nasıl çözebilirim?
Ping diyorsun sanırım. Onu çözmenin tek yolu internet bağlatmak. Ama TurkNet gibi sağlayıcılar da bazı bölgelerde çok yüksek ping verebiliyor. Ben şu an KabloNet kullanıyorum. Testlerde 8 ping falan. Oyunda bakamadım gerçi daha tam olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı