Herkese merhaba. Arkadaşlar garip bir durumum var. Kendi bilgisayarımda CS:GO oyununda ortalama 80 FPS almama rağmen çok kötü oynuyorum. Aslında sadece ben değil kim benim bilgisayarda CS:GO oynamaya çalışsın, çok kötü oynuyor. Ama farklı bir eş özelliklerde ki bilgisayarda çoğu kez gerçekten çok başarılı oynayabiliyorum. Sıkıntının neyde olduğunu da çözemedim. FPS veya başka önemli bir unsurda sıkıntı yok ama durum böyle.
Herkese merhaba. Arkadaşlar garip bir durumum var. Kendi bilgisayarımda CS:GO oyununda ortalama 80 FPS almama rağmen çok kötü oynuyorum. Aslında sadece ben değil kim benim bilgisayarda CS:GO oynamaya çalışsın, çok kötü oynuyor. Ama farklı bir eş özelliklerde ki bilgisayarda çoğu kez gerçekten çok başarılı oynayabiliyorum. Sıkıntının neyde olduğunu da çözemedim. FPS veya başka önemli bir unsurda sıkıntı yok ama durum böyle.
Her ekipmanın faydası var CS:GO gibi rekabetçi Online oyunlarda. Klavyenin bilek desteğinin bile olması oyun konforunuzu arttırıp, buna bağlı olarak fazladan kill almanıza olanak sağlar. Mouse'un kalitesi, kullandığınız mousepad ve mouse'unuzun sensör kaliteside çok önemlidir. Bunlardan önemli hususlar ise, bilgisayar performansı, fazladan FPS ve monitörün Hertz değeridir. Oynadığınız anki psikoljiniz dahi oyun başarınızı etkileyecktir.Bence isteseniz kendi sisteminizde de iyi oynarsınız.
Ping diyorsun sanırım. Onu çözmenin tek yolu internet bağlatmak. Ama TurkNet gibi sağlayıcılar da bazı bölgelerde çok yüksek ping verebiliyor. Ben şu an KabloNet kullanıyorum. Testlerde 8 ping falan. Oyunda bakamadım gerçi daha tam olarak.