CS:GO'yu özlediniz mi?

Yenilikler her zaman için iyidir de bir de oyunu düzgün yapsalardı iyiydi. CS:GO'yu özlemedim de Counter-Strike 2'deki hatalar can sıkıyor.

Elo ne bilmiyorum. Rütbem 27. Yeni sayılırım aslında.
Yüksek eloda çok fazla geliyor hocam şunun gibi düşün, CS-GO'da mesela silver nova mg gibi ranklarda hile gelmezdi genel olarak kartal ve üstünde başlardı aynı sistem sadece şimdi 15-20k aralığında bu maymunlar gelmeye başlıyor..

CS2'den farkı yok ki neyini özleyelim sadece grafik değişti.
CS 2 daha yüksek sistem gereksinimi istiyor. Bunun zaten böyle olacağı beta sürecinden belliydi. Bu yüzden CS 2 oynamak isteyenler bu duruma göre sisteminde güncelleme yapması lazımdı.

Özledim hem de nasıl, keşke geri dönse o soluk ve koyu renkli tonu, Inferno t side arkada çalan o ritim, cachede USP işe a tutmak offf offf en kötüsü de oyunun asla geri gelmeyecek olması.

Şimdi adil olursak, CS:GO'nun ilk piyasaya sürüldüğü hali ile CS2'nin ilk piyasaya sürüldüğü hali ile dağlar kadar fark var. CS2'nin son halinin CS:GO'dan çok daha iyi hale geleceğinden eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…