Ahmet yıkar Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 116 3 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar oyun dilini nasıl Rusça yapabilirim? Ayarlara baktığımda dil seçeneklerini göremedim.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Ağustos 2020 #2 Oyun dilini neden Rusça yapmak istiyorsunuz? Steam > Kütüphane > Counter-Strike: Global Offensive > Sağ Tık > Özellikler > Genel > Başlatma Seçeneklerini Ayarla… > -language russian Artı 0 Eksi
Oyun dilini neden Rusça yapmak istiyorsunuz? Steam > Kütüphane > Counter-Strike: Global Offensive > Sağ Tık > Özellikler > Genel > Başlatma Seçeneklerini Ayarla… > -language russian
XintrA Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 331 Çözümler 3 Yer Nederland/Amsterdam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Ağustos 2020 #3 Bildiğim kadarıyla Steam'in kendi ayarından değiştirdiğin zaman CS:GO otomatik olarak o dili seçiyor. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla Steam'in kendi ayarından değiştirdiğin zaman CS:GO otomatik olarak o dili seçiyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 3 Ağustos 2020 #4 Direkt Steam'ini Rusça yapabilirsin veyahut Başlatma Seçenekleri'ne "-language russian" ekle. Steam'ini değiştirmeden sadece CS Rusça olacaktır. Artı 0 Eksi
Direkt Steam'ini Rusça yapabilirsin veyahut Başlatma Seçenekleri'ne "-language russian" ekle. Steam'ini değiştirmeden sadece CS Rusça olacaktır.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 3 Ağustos 2020 #5 Bu şekilde yaparsan olur sanırım. Dosya Ekleri 1.png 250 KB · Görüntüleme: 113 2.png 192,8 KB · Görüntüleme: 140 Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet yıkar Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 116 3 Ağustos 2020 #6 lyforeid dedi: Oyun dilini neden Rusça yapmak istiyorsunuz? Steam > Kütüphane > Counter-Strike: Global Offensive > Sağ Tık > Özellikler > Genel > Başlatma Seçeneklerini Ayarla… > -language russian Genişletmek için tıkla... Rusça öğreniyorum Her şeyi Rusça yapıyorum. Artı 0 Eksi
lyforeid dedi: Oyun dilini neden Rusça yapmak istiyorsunuz? Steam > Kütüphane > Counter-Strike: Global Offensive > Sağ Tık > Özellikler > Genel > Başlatma Seçeneklerini Ayarla… > -language russian Genişletmek için tıkla... Rusça öğreniyorum Her şeyi Rusça yapıyorum.
D dorukisik Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #7 CS:GO sağtık özellikler başlatma seçeneklerinden dili değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi