CS için 1600 dolar bıçak onerisi

Softleyn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS floattan skin sattim 1200 dolarlik bakiye var 1500 1600 dolara tamamlayip o fiyat bandina tek bir bıçak almak istiyorum. Hem kullanacağım hem de ileride gerektiği zaman satacagim. Yani anlayacaginiz satisi kolay bir bacak. İstiyorum ben M9 bayonet olarak düşündüm marble fade ama yine de cok bir bilgim yok. Yardimci olan herkese simdiden teşekkürler.

Arkadaşlar CS floattan skin sattim 1200 dolarlik bakiye var 1500 1600 dolara tamamlayip o fiyat bandina tek bir bıçak almak istiyorum. Hem kullanacağım hem de ileride gerektiği zaman satacagim. Yani anlayacaginiz satisi kolay bir bacak. İstiyorum ben M9 bayonet olarak düşündüm marble fade ama yine de cok bir bilgim yok. Yardimci olan herkese simdiden teşekkürler.

Kişisel tercihler değişkenlik gösterir ancak satarken bir sorun yaşamazsınız o fiyat bandında keyfinize göre almalısın ama fikrimi sorarsanız ben kelebek alırdım.

Bence hocam 1600 dolarlık tek 1 bıçak yerine 2 tane bıçak alın. Tek bıçak çok çabuk sıkıyor. T ve CT side ayrı bıçaklar kullanırsınız. M9 bayonet ve Talon Knife bakın.

Gerisi sizin keyfinize kalmış.

Bence o para ile tek bıcaç alıcağına 2 bıçak ve eldiven alman daha güzel olur. Kendi zevkinize göre seçmeniz daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı