CS için site önerisi

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Selam bildiğiniz sitelerden hangisi sizce en iyi yatırma demeyin yatırıcam zaten şu ana kadar csgonete yatırmıstım yaklasık 150 TL kar ettirmişti ama birkaç kere açgozlulukten saçmalık yaptım arkadaşım forcedrop dedi ama baktım ki kasaları bir şeye yaramıyor gibi... Sizce hangi site.
Not: Sitede alabilecek tüm bonus taktiklerini falan da söylerseniz iyi olur ornegin csgonette ismimizi falan değiştirdigimizde %10 daha verir falan tarzında alabilecek en iyisini almak istiyorum sağ olun şimdiden.

Wtf skins, CS:GO Live özellikle wtf skinsden crash oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca CS:GO net forcedrop gibi siteleri önermem ama kar edebildiyseniz iyi.

Valla bu siteler bana riskli gibi geliyor ya bide karnaşık gibiler csgonet çok anlaşılır gibi digerleri cok karmaşık geldi bana sanırım netle devam edecem ayrıca zaten bence şöyle bişey var katlatmak için biraz uzun süreli yatırmak gerek ilk geldigin gibi katlatmıyolar 150 tl frlan yatırmıştım bence yine aynısına yatırırsam daha mantıklı

Vallahi bu siteler bana riskli gibi geliyor ya bir de karnaşık gibiler csgonet çok anlaşılır gibi digerleri cok karmaşık geldi bana sanırım netle devam edeceğim ayrıca zaten bence şöyle bir şey var katlatmak için biraz uzun süreli yatırmak gerek ilk geldigin gibi katlatmıyorlar 150 TL frlan yatırmıştım bence yine aynısına yatırırsam daha mantıklı

Bence kesinlikle denemelisin çünkü ben wtf skins de 0,12 centten crashde katlaya katlaya AWP atheris minimal wear almıştım (2-3 saat sürdü :D) karmaşık geliyor demişsin ama çok basit aslında ve CS:GO netden kat kat iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı