CS için site önerisi

Bende ücretli CS var ama coini vermiyor, altında şu yazıyor: Only Steam accounts with CS:GO Game and no VAC are eligible for Free Coins. Re-login to the site to Update.
Şimdi hatırladım, bende de böyle uyarı veriyordu. Envanterini herkese açık yapman lazım. Ben onu yapınca düzelmişti. Birde vac ban falan olmaması lazım tabi.

Hocam WTF Skins'in Crash mantığını anlayamadım, anlatabilir misiniz?

İstediğiniz miktarda para koyuyorsunuz ( 0,0001 bile koyabilirsiniz) sonra katılıyorsunuz. Crash başlayınca 0, 00Xden başlıyor. Sayı ne kadar artarsa koyduğunuz paranın o sayı ile çarpımını alıyorsunuz. Mesela ben 1 dolar koydum ve 3.00X olunca çektim benim 3 dolarım olur. Fakat doğru zamanda çekmeniz lazım çünkü kırmızı yanarsa koyduğunuz parayı kaybedersiniz. Kesinlikle tavsiye ederim öğrenince büyük paralar katlayabilirsiniz :)

İstediğiniz miktarda para koyuyorsunuz ( 0,0001 bile koyabilirsiniz) sonra katılıyorsunuz. Crash başlayınca 0, 00Xden başlıyor. Sayı ne kadar artarsa koyduğunuz paranın o sayı ile çarpımını alıyorsunuz. Mesela ben 1 dolar koydum ve 3.00X olunca çektim benim 3 dolarım olur. Fakat doğru zamanda çekmeniz lazım çünkü kırmızı yanarsa koyduğunuz parayı kaybedersiniz. Kesinlikle tavsiye ederim öğrenince büyük paralar katlayabilirsiniz :)
Şuan denemeye başladım, anlamaya çalışıyorum mantığını. Dediğinizi anladım gibi, sağolun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı