CS oynarken ekran kartı %60 kullanılıyor ve 80 dereceyi görüyor

Daha fazla  
MSI Afterburner ile oyun performans testi yaptım. Ekran Kartım RX 6600 ve İşlemcim Ryzen 5 5600. CS2'de ekran kartım %60 falan kullanılıyor ve derece 80'e kadar çıkıyor. Normal mi?

Hocam benim odam sıcak bir oda evin diğer köşelerine kıyasla. Ayrıca kasanın hava akışı iyi değil soğutucuda yok. 2 dakika geçtikten sonra da hep sabit kaldı.

Kasada fan olmaması bile sıcaklığa büyük etki eder. Ondan dolayı bile böyle olabilir.

Hocam anlamıyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırın bunlar hassas işler kartın anakartına zarar verirseniz bir daha kullanamıyabilirsiniz bakım nasıl oluyora gelirsek kartın içi açılıp termal macun değişimi yapılacak en önemli hususlardan biri bu bir de kartın icinde fanlarda tozlar varsa onlar temizlenecek kartın fanlarında tozlar kalıplaştıysa oda ısınmaya sebebiyet verebiliyor.
Termal Macun kurursa biterse böyle sıcaklıklar artıyor mu hocam? Bilmediğimden soruyorum. Başka ne gibi sorunlar yaratır?

@Burak Karabal

Termal macun kurursa biterse böyle sıcaklıklar artıyor mu hocam? Bilmediğimden soruyorum. Başka ne gibi sorunlar yaratır?

@Burak Karabal

4 aylık sıfır kartta macun sıkıntısı yoktur. Ortam sıcaklığı ve hava akışı büyük etki eder. He belki aldığınız modelde biraz ısınan bir modeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı