yeteeeeeeeer Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 CS 2'de de CS:GO'da da aynı sorunu yaşıyorum, oyunu tam ekran yapınca gece ışığı aktif olmuyor çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
CS 2'de de CS:GO'da da aynı sorunu yaşıyorum, oyunu tam ekran yapınca gece ışığı aktif olmuyor çözümünü bilen var mı?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2023 #2 Gece ışığı nedir? Artı 0 Eksi
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 955 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #3 Başlatma seçeneklerine -nogammaramp yazmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Eylül 2023 #4 Ben Windows üzerinden yapmak yerine monitör modlarından kullanıyorum eğer harici monitör kullanıyorsanız. Artı 0 Eksi
Ben Windows üzerinden yapmak yerine monitör modlarından kullanıyorum eğer harici monitör kullanıyorsanız.
KS KS yeteeeeeeeer Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 unplugged dedi: Başlatma seçeneklerine -nogammaramp yazmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun çıkarsa geri düzeltebilir miyim Murat Can Şimşek dedi: Gece ışığı nedir? Genişletmek için tıkla... Mavj ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken Murat Can Şimşek dedi: Gece ışığı nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken. Artı 0 Eksi
unplugged dedi: Başlatma seçeneklerine -nogammaramp yazmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun çıkarsa geri düzeltebilir miyim Murat Can Şimşek dedi: Gece ışığı nedir? Genişletmek için tıkla... Mavj ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken Murat Can Şimşek dedi: Gece ışığı nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2023 #6 yeteeeeeeeer dedi: Peki bir sorun çıkarsa geri düzeltebilir miyim Mavj ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken Mavi ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken. Genişletmek için tıkla... Üst yorumda olan arkadaşın verdiği -nogammaramp kodunu CS çalıştırma seçeneklerine ekleyip denediniz mi? Ayrıca evet bir sorun olursa kodu geri silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
yeteeeeeeeer dedi: Peki bir sorun çıkarsa geri düzeltebilir miyim Mavj ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken Mavi ışığı kısıp sıcak renkler yapar diyor yani gözü rahatlatıyor ekrana bakarken. Genişletmek için tıkla... Üst yorumda olan arkadaşın verdiği -nogammaramp kodunu CS çalıştırma seçeneklerine ekleyip denediniz mi? Ayrıca evet bir sorun olursa kodu geri silebilirsiniz.
KS KS yeteeeeeeeer Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Arkadaşın dediği kod işe yaradı hepinize teşekkür ederim. Artı 0 Eksi