CS Prime alınır mı?

Hocam ben aldım ama ranka atayana kadar çok uğraşıyorsunuz. 2 maçta bir ban atıyor.

Hocam yeni başladım şimdi CS:GO sürekli Dust 2 deathmach oynuyorum. Ölüm maçında da düşer mi kasa?

Hocam kesinlikle alınır şu an PUBG'nin ilk zamanları gibi CS:GO da kasalar çok arttı düşen kasalar ile çok rahat çıkartabilirsiniz verdiğiniz parayı aynı zamanda şanslıysanız 1.500 2.000 TL'lik kasaları da düşürebilirsiniz geçen hafta oyunda birine bravo operasyonu kasası düştü 1.500TL.

Hocam yeni başladım şimdi CS:GO sürekli Dust 2 deathmach oynuyorum. Ölüm maçında da düşer mi kasa?

Evet hocam ölüm maçında da düşünüyor kasalar hocam.

Hocam ben aldım ama ranka atayana kadar çok uğraşıyorsunuz. 2 maçta bir ban atıyor.

Hocam rekabetçi banınız açılana kadar atılıyor ban.8. maçtan sonra ban yemiyorsunuz ban yememek için de yoldaş oynayabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam onda ban yemiyorsunuz.

Rank atamadığı için çok zor adamlar geliyor. Kazanmak zor.

Bıktım ya ben aldım İyi oynadım bayağı 3 4 maç 30 altı vurmadim güven faktörüm sıfıra indi VAC ban yiyeceğim diye korkudan giremiyorum 10 dakika maç bekliyorum girsin diye gelenlerde hep hile.

Düşer. Boş zamanlarda topluluk sunucularında afk bırakarak bile düşürebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…