CS Prime ile nasıl kâr yapabilir?

Süleyman Pro

Decipat
Katılım
2 Kasım 2022
Mesajlar
3.434
Çözümler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Serbest meslek erbabi
İyi Sosyaller. CS Prime hala almadım, almayı düşünüyorum fakat oyunun mekanikleri bana çok zor geliyor. Alırsam nereden kâr yapabilirim? Kutu düşürdüğümde nereye satabilirim? (satma olayı varsa.) Kutuyu satarsam bunu kendi banka hesabima geçirebilir miyim? İyi Sosyaller.
 
1- Aldığınızda oyunu oynarken rastgele aralıklarla kasa, skin, spray düşürebilirsiniz. Kasalardan çok pahalıları da düşebilir, ki kasalar zaten çok pahalı. Oyunu oynayarak o prime parasını kolayca katlarsınız.
2-Steam'ın topluluk pazarında belki saniyeler içinde Steam cüzdanınıza parayı alabilirsiniz. Mekaniklere alışmak zaman ister, ama o kadar zor değil.
3-Oyun içerisinden kazandığınız itemleri gerçek paraya satabilirsiniz, 3.parti siteler ile mümkün diye *biliyorum*. Emin değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Keşke bir gün böyle bir şey yaşasam.
 
Direkt Steam pazarda satıyorsun saniyeler içinde. Genelde 10-15 lira arası kasa düşüyor her hafta. Bazen birden fazla kasa düşebiliyor hafta içinde. Kasalar ilk çıktıklarında çok pahalı oluyorlar. Mesela geçen aylarda yeni kasa geldi 500TL'den açıldı. Ben kasa fiyatı 225 liraya düştükten sonra 1 adet düşürdüm ve Dying Light 2 aldım. Çok şanslıysan pahalı kasalarda düşebilir çok nadir. Bir de her level atladığında -Rank değil level- 1 lira civarı skin düşüyor. Eskiden çok çok çok şanslıysan AWP Dragon Lore bile düşüyordu ama şimdilerde durum nedir bilmiyorum.
 
Majorlerin kapsüllerini almanı tavsiye ederim. Prime ile pek kar edemezsin ama o turnuvalarda güzel para dönüyor.
 
Cevaplarınız için teşekkürler,bynogameda görmüştüm de cs olayını acaba orda skin satıp gerçek paraya mı çeviriyorlar?
 
Cevaplarınız için teşekkürler,bynogameda görmüştüm de cs olayını acaba orda skin satıp gerçek paraya mı çeviriyorlar?
Küçük bir araştırmayla öğrenebilirsin, büyük ihtimal ile öyledir. Takas teklifleriyle gerçek paraya satanlar da var, ama dolandırılma riskin var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı