CS Source 2 biraz fazla abartılmıyor mu?

Hayır dostum abartılmıyor. Tarihin en iyi FPS oyununa güncelleme olarak gelecek, güncelleme. Anlayacağın bu yeni bir oyun olmayacağı için getirebileceği şeyler kısıtlı ve bu oyun çizgi film değil. Ne gelmesini bekliyordunuz anlamadım ki? Altımıza bir çanta atıp uçmayı mı yoksa ateşten oluşan bir duvar yapmayı mı? Bu kadar güzel gözükmesine rağmen FPS düşmeyecek ve bu mükemmel bir olay. Tabii hileler de bitecek. Zaten seçkinde hile yoktu fakat artık non-primeda da 2-3 yıl hile görmeyiz tahminen. Bu oyunun hile koruması aslında mükemmel. En az 5-6 yıl hiç hile yoktu oyunda 2017den sonra hafif hafif çıkmaya başladı. 2020de tap noktaya ulaştı ve 2020den sonra neredeyse hiç hile görmedim ben. Hile koruması mükemmel ötesi olan BUGorant ise 2. yıldan patır patır hile göstermeye başladı.

Hile var demişsiniz de neden bana denk gelmiyor anlamıyorum. Hype yapması normal değil mi? Kaç senelik oyun nerelerden nereye geldi.

Konuyu açan arkadaşın Riot games hisseleri Source 2 ile düşüşe geçmiş sanırım. Aksi takdirde Source 2'nin abartıldığını düşünmek için valo çöpünün fanı olmak lazım. Rekabetçi FPS oyunu tarihinde bir devrim geliyor, gelmiş abartılıyor diyorsun. Aynen dostum abartıyoruz sen valo oyna boş ver devam et.

Ben de aynı şeyi düşündüm. Ya hayatında önemli olan bir kaç bin ₺'yi bugoranta yatırdı ve bir çok oyuncunun csye geçişinden sonra bu eşyaların hiç bir işe yaramayacağını düşünüyor ya da dediğiniz gibi.

İfadeler: mDi
Çok eleştirilen ve oynanan inanılmaz bir oyuncu kitlesine sahip olan CS:GO, yeni bir oyun motoruna geçiyor ve hatalarını düzeltiyor. Bunlarla beraber CS:GO'daki eşyaları da oyuna aktarıp, oyuna güncelleme olarak sunuyorlar. Hype olması çok normal. Bir FPS oyunundan şu an COD veya BF gibi görüntü kalitesi veya efekt bekliyorsanız anlamazsınız.

Abartılmıyor bence, çünki baya iyi

2 gun sonra unutulcak zaten boş ver.
CS oynamayanlar unutur yoksa CS 1.6 ve 1.5 ile çocukluğumuzu geçirmiş, CS'nin tüm oyunlarını oynayan kemik kitle asla unutmaz.

2 gun sonra unutulcak zaten boş ver.
CS oynamayanlar unutur yoksa CS 1.6 ve 1.5 ile çocukluğumuzu geçirmiş, CS'nin tüm oyunlarını oynayan kemik kitle asla unutmaz.

Tickrate olayını çözmeleri bile yeterliydi. Grafik ve fizik motoru güncellemeleri de tuzu biberi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…