CS Source en iyi CS oyunu muydu?

Bu oyunun mekanikleri, haritaları hep hoşuma gitmişti. Çocukluğumda 1.6 ve bu vardı ve hep bunu daha çok beğenirdim. Sizce en iyi CS oyunu hangisi ve neden?
Buglari falan coktu diye biliyorum. Oyuncular da CS 1.6'ya tabiri caizse taptiklari icin CS:S tutunamadi. Fakat bu CS:GO gibi bir oyunun cikmasina onayak oldu. Tabi CS:GO'nun cikisi da CS:S gibi bir felaketti de orasini bos verin.

Buglari falan coktu diye biliyorum. Oyuncular da CS 1.6'ya tabiri caizse taptiklari icin CS: S tutunamadi. Fakat bu CS:GO gibi bir oyunun cikmasina onayak oldu. Tabii CS:GO'nun cikisi da CS: S gibi bir felaketti de orasini bos verin.

Valve Half-Life'taki yaptığını denedi. Half-Life 2 de CS Source gibi mekanikleri vardı ve bayağı sevilmişti.
Ama önemli bir fark var. Half-Life hikaye oyunuydu ve grafikler movementdan daha önemliydi. CS ise bir rekabetçi oyundu ve movement grafiklerden daha önemliydi. CS Source'da da movement 2. plana atılınca tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…