CS Source oynanırken ekran kayıyor

Zodiac1q2

Yoctopat
Daha fazla  
Oyunda belirli yerler direkler renk değişiyor, elimdeki silah görseldeki gibi bu sorun neden olabilir? Yardım edin oyun oynamak istiyorum. 1.6 da yok bu hata.

Dosya Ekleri

• IMG_20230421_025432.jpg
    IMG_20230421_025432.jpg
    156,9 KB · Görüntüleme: 381
  • IMG_20230421_025435.jpg
    IMG_20230421_025435.jpg
    199,4 KB · Görüntüleme: 376
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayarları iyice karıştırın. Orada "sunucudaki tüm dosyaları indir" şeklinde bir ayar olması lazım. Tam ismini hatırlamıyorum ama o anlama geliyor. Onu açarsanız sorun çözülecektir.

Custom sunucunun sorunu olabilir. Botlarla bir oynayın bakın hala devam ediyor mu diye.
Knk çok sunucu değiştirdim olmuyor hatta bazılarında kutular felan da renk değişiyor

Pingden olabilir.
Yok değil knk

Kanka pluginde ya da silah skininde sıkıntı var, kendin skin yükledin mi? Oyundakiyle çakışıyor olabilir.
Yok knk skin yüklemedim ilk günden beri böle

Hocam ayarları iyice karıştırın. Orada "sunucudaki tüm dosyaları indir" şeklinde bir ayar olması lazım. Tam ismini hatırlamıyorum ama o anlama geliyor. Onu açarsanız sorun çözülecektir.
Knk bulamadım yok

Her serverda mı aynı sorun oluşuyor silah texture değiştirerek dene belki düzelir.
Her serverde

Oyun orijinal mi?
Değil knk crack

CS1.6 da olmuyor diyor.
Valla ekran kartım kötü ama ondanmı bilmem

Custom sunucunun sorunu olabilir. Botlarla bir oynayın bakın hala devam ediyor mu diye.
Evet ediyo

Son düzenleme:
Knk çok sunucu değiştirdim olmuyor hatta bazılarında kutular felan da renk değişiyor

Yok değil knk

Yok knk skin yüklemedim ilk günden beri böle

Knk bulamadım yok

Her serverde

Değil knk crack

Valla ekran kartım kötü ama ondanmı bilmem

Evet ediyo
cl_allowdownload 1
cl_downloadfilter all

Bunları konsola teker teker yazar mısınız?

Steamda CS:S ye sağ tuşu tıkla özelliklere tıkla, "Başlatma seçeneklerini ayarla" tıkla "-console" yaz. (Tırnak işaretleri olmadan)
Arkadaş oyun crack demiş hocam. Bizde korsana destek yok.

Konsol açılmıyor.
"ProgramFiles\CSSource\cstrike\cfg (CS: Source'u kurduğunuz yer)
klasörünün icine girdiğinizde config.cfg adlı bir dosya göreceksiniz orada
con_enable "0" olan değeri 1 yaparsanız konsolu açabilirsiniz."

Hocam şöyle bir yazı buldum. Deneyebilirsiniz.

Fikrinizi kendinize saklayabilirsiniz. Belki arkadaşın durumu yok?
Tamam fikrimi kendime saklayayım. O zaman sosyal bölümüne crack sayfası ekleyelim. Adamlar Aylar boyu uğraşacaklar oyun yapmak için siz de gelip 1 dakikada o emeği hiç edeceksiniz. Bu sizce doğru bir şey mi?

Tamam fikrimi kendime saklayayım. O zaman sosyal bölümüne crack sayfası ekleyelim. Adamlar Aylar boyu uğraşacaklar oyun yapmak için siz de gelip 1 dakikada o emeği hiç edeceksiniz. Bu sizce doğru bir şey mi?

Değil tabii ki. Fakat bu ekonomide oyunu alamayana kızmak doğru bir şey mi? Ve her oyun yapan kimse bilir ki o oyun eninde sonunda cracklenecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı