Selam. Başlıkta da belirtiyim gibi CS s ye CS:GO modu nasıl indirilir?
Topluluk ta oynayabilir.Hocam yorumlarda hiçbir şey bilmeyen bazı arkadaşlar boş yapmışlar CS2'ye sağ tıklayın.
Özelliklere tıklayın oradan betalara beta katılımı csgo_demo_viewer - 1.38.7.9 bunu seçin CS:GO'yu indirmeye başlayacaktır indikten sonra oyunu başlat dediğinizde CS2 mi yoksa CS:GO demoyu mu oynamak istersiniz diye sorar oradan CS:GO'yu seçerseniz yine botlarla oynayabilirsiniz.
csso 1.1 yaz google ye ilk çıkanı indir csso ve bin i cs s ye at cstrike yeSelam. Başlıkta da belirtiyim gibi CS S ye CS:GO modu nasıl indirilir?
@Croxie CS:GO Steam'den kaldirilmamis miydi nereden indireceğim?
Nasıl yapıcaz hocam dediğinizi daha detaylı anlatabilir misiniz bu yeni oyunu serdim eskisini oynamak istiyorumCS 2 ayarlarından CS:GO beta olarak açın 12 GB dosya inecek CS:GO oynayabilirsiniz hatta topluluk sunucular aktif.
Nasıl yapacağız hocam dediğinizi daha detaylı anlatabilir misiniz bu yeni oyunu serdim eskisini oynamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.