CS S'ye CS:GO modu nasıl indirilir?

@DES. Tamam simdi videoyu atiyorum.

@519928
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@519928
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin dediginiz CSS ile bayağı ayrı Steam serverları bile farklı VAC ban yemezsiniz ben yapmıştım Online da oynayabilirsiniz ama çok kisi olmaz farkli oyun gibi dusunun.

Selam. Başlıkta da belirtiyim gibi CS s ye CS:GO modu nasıl indirilir?

Hocam yorumlarda hiçbir şey bilmeyen bazı arkadaşlar boş yapmışlar CS2'ye sağ tıklayın.
Özelliklere tıklayın oradan betalara beta katılımı csgo_demo_viewer - 1.38.7.9 bunu seçin CS:GO'yu indirmeye başlayacaktır indikten sonra oyunu başlat dediğinizde CS2 mi yoksa CS:GO demoyu mu oynamak istersiniz diye sorar oradan CS:GO'yu seçerseniz yine botlarla oynayabilirsiniz. Özür dilerim ben CS2ye CS:GO modu sanmıştım CS:GO artık yok diyenlere laf atmıştım CS Source için bilmiyorum.

Hocam yorumlarda hiçbir şey bilmeyen bazı arkadaşlar boş yapmışlar CS2'ye sağ tıklayın.
Özelliklere tıklayın oradan betalara beta katılımı csgo_demo_viewer - 1.38.7.9 bunu seçin CS:GO'yu indirmeye başlayacaktır indikten sonra oyunu başlat dediğinizde CS2 mi yoksa CS:GO demoyu mu oynamak istersiniz diye sorar oradan CS:GO'yu seçerseniz yine botlarla oynayabilirsiniz.
Topluluk ta oynayabilir.

Nasıl yapacağız hocam dediğinizi daha detaylı anlatabilir misiniz bu yeni oyunu serdim eskisini oynamak istiyorum.

Oyununa sağ tıklayın özellikler deyin betalar kısmından CS:GO demo gibi bir şey yazıyor onu indirin 12 GB gibi bir dosya incek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı