Hunstman Ultraviolet FT. Çok pahalı bir şey değildi fakat uzun para biriktirerek aldığım bir bıçaktı. İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum hocam. Beni 3500 TL dolandırsalardı Epic Games fanboyluğu yapardım :D
Bir kaç takas yapmıştım. Bir problem yok. Eğer al sat yaparak kar düşünüyorsan cs.trade bazen kar ettirebilir.
Loot.Farm Tradeit.gg Skinstrade.gg Skinsmonkey.com bu siteler oldukça güvenilirdir.
Eki Görüntüle 1828483
Birkaç takas yapmıştım. Bir problem yok. Eğer al sat yaparak kar düşünüyorsan CS. Trade bazen kar ettirebilir.
Loot. Farm Tradeit.gg Skinstrade.gg Skinsmonkey.com bu siteler oldukça güvenilirdir.
Stattrak almak gereksiz bence. Dmarketde stdiz olmayan hali 291dolar cs.trade'de 1 tane var şuan stlisi oda 476 dolar. Tabi huntsman lore alcaksan böyle mesajında öyle demişsin.
Eki Görüntüle 1828977
CS. Trade'de şahsen bu iki eşyayı satın aldım hocam. Çok güzel fırsattı bıçak FT 0.15 eldiven ww 0.38'di ve ikisine 110$ bayıldım.
Eki Görüntüle 1828977
CS. Trade'de şahsen bu iki eşyayı satın aldım hocam. Çok güzel fırsattı bıçak FT 0.15 eldiven ww 0.38'di ve ikisine 110$ bayıldım.