CS1.6 sabit 100 ping

dark2323

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2021
Mesajlar
180
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben CS1.6 da sabit 100 ping alıyorum. Bunu nasıl degiştireceğim? Bir de benim girdigim sunucu ABD'de oldugu için 100 ping almam normal midir? VPN kulanacağım. Servere girince seni 5 10 dakalıgına banlıyor. Nasıl ping düşürürüm? 100 olunca da ping ara sıra 200 oluyor. Oyun takılıyor kalıyor, daha sonra 20 Ping'de öyle olmuyor ama aslında ben şu RAT'e ve cl_cmarate degeri ve cl_uptarate degerini ne yapacağımı bilmiyorum oyunu Steam'de oynuyorum.
 
Sunucudan kaynaklı. Yazdigin rate ayarlari oynadığın server ayarlarına gore değişir. Sabit bir ayarı yok yani. Ama genel olarak sırasıyla 101, 101 veya 105, 100 yapabilirsin. İnternette rehberleri var rate ayarının. Oradan kendine gore ayarlayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı