CS1.6 oynayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@24099 sunucunun IP adresini buraya atabilir miyiz? Üyeler kendi rızasıyla IP istemelerinden dolayı reklama girmeyen özel bir durum sayılır. Bu konuda dönüş alabilir misiniz? Zaten bu forumda da yokum artık. Son konulara cevap verip terk edeceğim. (Özleneceksiniz.)

Ban daha yeni bittiği için yazabiliyorum. Sunucu dün akşamdan beri açıktı. Kusuruma bakmayın.
Maalesef. Gereken açıklamayı ben yaptım diye düşünüyorum.

Üst yönetim kararı bu şekildeydi en başta da sorduğunuzda.

CS1.6 IP paylaşacak neyi yasak onu anlamadım? Biz de konsola yazıp gireceğiz ne gibi bir sıkıntı oluyor da arkadaşa izin verilmiyor? Hani o IP adresiyle ne yapılır? Sıkıntılı bir durum da yok ki 😀

@181272 Hocam nasıl ulaşacağız ki sana? Forumu da bırakmışsınız 😕

CS1.6 IP paylaşacak neyi yasak onu anlamadım? Biz de konsola yazıp gireceğiz ne gibi bir sıkıntı oluyor da arkadaşa izin verilmiyor? Hani o IP adresiyle ne yapılır? Sıkıntılı bir durum da yok ki 😀

(Hasan Merkit bana Discord üzerinden bu mesajı ulaştırmamı söyledi. )
"İletişim adresi bıraktığı için 1 sene ban yedi."

İletişim bilgisini belirttiği için 1 sene ban yedi.
@24099

Ne alaka yav? Kafayı yiyeceğim 😖 Nasıl 1 sene yer? @24099 kardeşim çoğu kişi imzasında iletişim adresini bırakıyor Steam profilini paylaşıyor. Forumda o kadar gereksiz insan varken böyle faydalı, çoğu kişinin bilemeyeceğini konularda ilim sahibi arkadaşı nasıl 1 sene banlarsınız? Yani kafam almıyor şurada birlikte bir etkinlik yapalım dedik niye böyle yaptınız acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı