Çözüldü CS1003 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

427370

Hectopat
Daha çok çok yeni başladım Udemy'den falan bakarak bir şeyler denemeye çalışıyorum
16396866877447374179851318933664.jpg
ama başlıktaki hatayı veriyor kod yazımındaki yanlışları ve ne yapabileceğimi söyler misiniz?

Çözüm
Direkt kursta yazan hoca ne yazdıysa yazarsan ilerleyemezsin. Böyle bir anlayış yok. Dosyayı kaydetmemişsin bile.

Çok C# kullanmasam da orada bir syntax hatası olduğu aşikar. Büyük ihtimal Debug.Log içinde hem str hem de int değer toplanmıyordur.

Ayrıca şu rehberi okumanı şiddetle tavsiye ederim.

Bu güne kadar PC üzerinden SS alıp atanı gördüm ama mobilden SS alıp atanı ilk defa görüyorum. Bu kadar zahmetli bir şey yapmak yerine direkt Sosyal'de kodu paylaşabiliyorsun. Yazılımcı, işi en kısa ve en iyi yoldan yapandır.
Öncelikle dosyayı kaydetmemişsin. Onu bir kaydet. Ctrl + S veya disket butonu falan vardır oradan olur.

CS10003 demek hiçbir işe yaramıyor. O hatanın türlü hali var. Hata mesajını paylaşman lazım.
C# bilmiyorum ama integer ile string direkt toplanıp yazdırılamıyor olabilir. x.toString() gibi bir şeyler yazman gerekiyordur belki.

Hata mesajını paylaşacaksan IDE'yi İngilizce yap. O Türkçeden bir şey anlayan birini görmek nasip olmadı şimdiye kadar.

C# da o yaptığın Syntax hatası. Log içine farklı tür değişkenleri tek işlem ile toplarken türlerini dönüştürmen lazım. Ek olarak o hata kodunun tonla nedeni var.

Bize direkt hata açıklamasını atman gerekiyor.

Son düzenleme:
Direkt kursta yazan hoca ne yazdıysa yazarsan ilerleyemezsin. Böyle bir anlayış yok. Dosyayı kaydetmemişsin bile.

Çok C# kullanmasam da orada bir syntax hatası olduğu aşikar. Büyük ihtimal Debug.Log içinde hem str hem de int değer toplanmıyordur.

Bu güne kadar PC üzerinden SS alıp atanı gördüm ama mobilden SS alıp atanı ilk defa görüyorum. Bu kadar zahmetli bir şey yapmak yerine direkt Sosyal'de kodu paylaşabiliyorsun. Yazılımcı, işi en kısa ve en iyi yoldan yapandır.

Çözüm

Bu güne kadar PC üzerinden SS alıp atanı gördüm ama mobilden SS alıp atanı ilk defa görüyorum. Bu kadar zahmetli bir şey yapmak yerine direkt Sosyal'de kodu paylaşabiliyorsun. Yazılımcı, işi en kısa ve en iyi.

İlk başladığımda videodakilerden farklı yazıyordum tonlarca hata veriyordu aynısını yazayım dedim oda çalışmadı daha bugün başladığım içinde print komutu bile çalıştıramıyorum amatörlüğüme verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı