CS2 06.02.2024 güncellemesi

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Oyunda uzun zamandır eksik olan silah yarışı sonunda eklenmiş.

Haritaların neredeyse hepsinde fixlemeler yapılmış.

Smoke attığınızda haritalardaki gölgeleri engelleyebilme durumu getirilmiş, kullanışlı olacaktır duruma göre.

Silahlara eklenen maksimum sticker sayısı 5'e çıkartılmış ve artık silahın istediğiniz bir noktasına stickerları yapıştırabiliyorsunuz.

Ek olarak yeni bir kasa ve bu kasayla birlikte oyuna Zeus skini eklendiği görülmekte.

Yeni müzik kiti falan da eklenmiş ama onlara değinmeye gerek yok sanırım.

Güncelleme ile ilgili diğer notlar için;

En çok istediğim başarımların geri gelmesi yapması çok sarıyordu.

CS2 yine şaşırtmıyor. Dandik ekmek bicagindan beter bir bıçak getirtip üstüne yeterince para basmiyormus gibi Zeus'a da skin getirmişler ben hayatımda bu kadar fırsatçı bir oyun görmedim ya. Kaç yıl oldu operasyon yok ortada anca böyle gidip dandik dandik kasa ve bıçak çıkarsın.

Optimize?

Rezil bir güncelleme sonunda stabil çalışıyor diyordum kendi adıma performans FPS dropları geri gelmiş yanıt vermiyor hatası daha da artmış böyle aptalca şeyler yapmak yerine optimizasyona öncelik verseler ya. Topluluk tartışma kısmına bakarsanız millet şikayetçi oyunun akıcılığı gitmiş.

İçerik olarak beğendim ama optimizasyon konusuna bir çare bulmaları lazım artık. Bazen 144 Hz'i bile alamadığım durumlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…