Hocam Steam market fiyatları maalesef benim bütçemin üstünde.![]()
Steam Community Market :: Listings for ★ Falchion Knife | Bright Water (Well-Worn)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
![]()
Steam Community Market :: Listings for ★ Falchion Knife | Black Laminate (Well-Worn)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Hocam Steam market fiyatları maalesef benim bütçemin üstünde.
Hocam şu an markete baktığımda maalesef bu fiyatlara Falchion Knife bulamıyorum benim de hoşuma giden modelleri oldu ama fiyat olarak yok maalesef.Falchion knife güzeldir beğendiğiniz bir modelini alın veya stiletto
steamden alma. skinport gibi sitelerde daha ucuza bulursun.Hocam Steam market fiyatları maalesef benim bütçemin üstünde.
Hocam Steam bakiyemde bu para mevcut maalesef nakit olarak elimde yok.steamden alma. skinport gibi sitelerde daha ucuza bulursun.
o zaman bıçak almayın derim çünkü cidden çok pahalıya berbat bıçaklar var.Hocam Steam bakiyemde bu para mevcut maalesef nakit olarak elimde yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.