CS2 170 dolar altı bıçak tavsiyesi

Test odalarında biraz baktım sknilere genel olarak ursus hoşuma gitti.
Gut knife çekişi güzel fakat kanca tipi hoşuma gitmedi. Huntsman de alınabilir, ama ursusun inceleme animasyonu daha çok hoşuma gitti.

Evet bende önceden ursus seviyordum ama inan bana 1-2 aya sıkılırsın Huntsman öyle değil çıkış animasyonu falan asla sıkmıyor.

Stiletto en ucuz 230 dolar falan sanırım (sitelerde)
230 dolara bayonet alabilirsin kanka eğer 230 dolar verebileceksen ya bayonet al yada kombo yap bıçak eldiven

yani eğer bütçen 230 olursa 2 seçenek var ya bayonet al yada huntsman lore + yellow banded gloves bana soracak olursan lore + yellow banded al bayonet yerine ama sana kalmış

Paracord knife veya ursus knife Crimson web Battle scarred bak güzel kombolar yapılabilir.

Crimson webin Battle scaredi alınmaz çok aşınmış ama field tested olarak alınabilir hoş bir görüntüsü var fakat eldivene para kalmaz.

Son düzenleme:
230 dolara bayonet alabilirsin kanka eğer 230 dolar verebileceksen ya bayonet al ya da kombo yap bıçak eldiven.

Yani eğer bütçen 230 olursa 2 seçenek var ya bayonet al ya da Huntsman lore + yellow banded gloves bana soracak olursan lore + yellow banded al bayonet yerine ama sana kalmış.

Crimson webin Battle scaredi alınmaz çok aşınmış ama field tested olarak alınabilir hoş bir görüntüsü var fakat eldivene para kalmaz.

Bayonet animasyonu hoşuma gitmiyor.
Şu an için aklımda stiletto knife var.
Bir de 230 dolara bıçak ve eldiven almak bana çok mantıklı gelmiyor birinden kısmam gerekiyor
Onun yerine bıçağa öncelik verip zamanla eldiven almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı