CS2 2 seçkin almak mantıklı mı?

Ege 12

Centipat
Daha fazla  
Gören herkese iyi akşamlar ilerleyen günlerde CS2 seçkin almayı düşünüyorum kasa açma amaçlı sizce mantıklı mı ve kendini ne kadar sürede amorti eder? Fazla rank kasmıyacağım.

Gören herkese iyi akşamlar ilerleyen günlerde CS2 seçkin almayı düşünüyorum kasa açma amaçlı sizce mantıklı mı ve kendini ne kadar sürede amorti eder? Fazla rank kasmıyacağım.

Doğrudan deneyimle yazıyorum. 3 hesapla kasa kasıyorum. 1 yılda max 100$ oluyor hesapta.

Eskiden olsa al derdim ama o kadar çok insan oyunu oynuyor ve yatırım aracı olarak kullanıyor ki 10 kuruşluk kasayla 15 doları amorti etmeği beklemek değmez. Rank kasmayacaksanız gereksiz.

Kasa açma mevzusu zarar sadece düşen itemları satarak amorti edersin ama vakit geçer tabii.

Ben idda nedir hiç oynamadım. Futbol bilgimde yok ama arkadaşın dediğine göre haftada 2.5 dolar anahtara vereceğine idda oyna daha çok kazanırsın demişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı